folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Javascript Mp3(Kesintisiz) Ekleme Kodu

Javascript Mp3(Kesintisiz) Ekleme Kodu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    ajax :) o bambaşka bi alem:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    Ajax bilen :=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    by_kamu bunu yazdı:
    -----------------------------

başka sayfaya geçtiğinde kesilmez.çünkü mainframe de tıkladığın linkler man frame'de açılcak.üstteki müzik çalan frame'de değişme olmıycağı için bozulmaz.

her html sayfasına eklemene gerek yok.indexi frameli yapsan yeterli.

js koduyla yapmana gerek yok zaten.onun yerine güzelim <embed> var.onu kullan akşama kadar çalsın 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

kodlarınıda vereyim tam olsun.
    muzik.html'de embed kullandım.sen istediğin bi müzik çaldırma yöntemini kullanırsın.istersen flashla çaldır.istesen kendi hostuna yükle embedle çaldır.ama embed için şarkının tamamen yüklenmesi gerekir.ayrıca embed operada çalışmıyor sanırım.oraya flashlı bir mp3 player koyarsan daha iyi olur.aşağıdaki kodlar ie'de denenmiştir, çalışmıştır ve benim tarafımdan yazılmıştır.ticari işlerde kullanılabilir.burdan kopyalayıp başkalarına satabilirsiniz.telif hakkı yoktur vs. vs. vs.

---index.html--- 

<html>
     <frameset rows="0,*" border="0" frameborder="0" framespacing="0">
      <frame src="muzik.html" name="muzik" scrolling="no" noresize>
      <frame src="anasayfa.html" name="ana" >
     </frameset>
    </html>

---muzik.html--- 

<embed src="http://www.yoraps.com/music/flo_rida-sugar.mp3" AUTOSTART=TRUE LOOP=TRUE hidden=true> 

---anasayfa.html--- 

merhaba burası ana sayfa

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı:

muzik.html'de embed kullandım.sen istediğin bi müzik çaldırma yöntemini kullanırsın.istersen flashla çaldır.istesen kendi hostuna yükle embedle çaldır.ama embed için şarkının tamamen yüklenmesi gerekir.ayrıca embed operada çalışmıyor sanırım.oraya flashlı bir mp3 player koyarsan daha iyi olur.aşağıdaki kodlar ie'de denenmiştir, çalışmıştır ve benim tarafımdan yazılmıştır.ticari işlerde kullanılabilir.burdan kopyalayıp başkalarına satabilirsiniz.telif hakkı yoktur vs. vs. vs.

hoca bune yaw utanmasan frame lerin panetintini isim hakkını vs alsaydın  düz frame kod istersek alırız istersek çalarız :D  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Hocam çok güzel çalışıyor kodların .Ama şöyle bişey var benim index.html de başlangıç yazısı var otomatik olarak yönlendiriyordu anasayfa 10 Saniye sonra

Bu iframe kodunu eklediğimde Hiç beklemeden direk anasayfa.html ye yönleniyor yani index.html görüntülenemeden, iframe ye öyle bir kod koyamaz mıyız İndexim görüntülensin 10 Saniye sonra yönlendirsin ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    The_FCN bunu yazdı:

------------------------------------------------------------------------------

hoca bune yaw utanmasan frame lerin panetintini isim hakkını vs alsaydın  düz frame kod istersek alırız istersek çalarız :D  

ahahahhah :D süper ya
Toplam Hit: 7976 Toplam Mesaj: 18