Javascriptle İlgili Sorular
-
Resmin üstüne gelinince yazı yazmak istiosan sana örnek verelim
-
AntiOksidan bu sitede onlarca programcı var ve çoğuda bildiği şeyi yazmıyor.Hack konusuna gelince,hack nedir,başkasının yaptığı programları,exploitleri,trojanları kullanıp sonrada buna hack diyorsanız sizden daha iyi lamer yoktur... Adam iyi derecede asp,php v.s. diğer dillerde kendini geliştirip de mi hack yapıyor acaba kaç kişi kendine hacker diyebiliyor.Bu sitenin büyük bir çoğunluğu lamerdir.Benim mesleğım elektronik ama ben diğerleri gibi hack işine girmedim,milletin sitesini keyfine göre çökertmek benim karakterime yakışmıyor.Daha yaralı birşeyler yaptım,programlama öğrendim ve böylede devam edeceğim.Bir çok kütüphaneye,okullara,şahıslara ücretsiz program yazdım.En azından bir Allah razı olsun lafı duydum.Bazıları gibi sitesi "hacklenen" birilerinden ana avrat küfürler yemiyorum
ceturk.com programlama alanında ileri bir sitedir.ntxsoft bundan önce defalarca konu başlığı açtı,hit 5 i bile geçmedi ayrıca günler geçmesine rağmen cevap gelmedi.Bende arkadaşa yardım etmek amacıyla o siteyi verdim, bilmem anlatabildim mi,öyle ahkamlar kesme bana -
tagext çok saol. sayende oldu.
-
bişe deil. programmlama ile alakalı her turlu sorununuz için PM atabilirsiniz.
Toplam Hit: 3900 Toplam Mesaj: 15