Javaya Başladım
-
tamam hemen olmasada gidecek zamanı geldiğinde çok yer kaplıyor :)
-
unbalanced bunu yazdı
Hocam kimsenin hevesini kırmasına izin verme. Java çok iyi bir seçim ama geniş bir alan. Önceliğin temel yapıyı öğrenmek, nesneye yönelimli Programlamayı öğrenmek, sonra hangi alanda çalışacaksan o alan ile ilgili kütüphaneleri öğrenirsin.
Ruby on Rails gördük biraz ama tatmin edici gelmedi bana. Zaten profesyonel hayatta kendine fazla yer bulamazsın. Özellikle Avrupa da geçerli olan dil Java dır, sonda .net teknolojileri geliyor. Avrupa'da bile çok fazla ruby ci aranmıyoeken, Türkiye de şansın daha az. Ama bireysel proje geliştireceksin iyidir kolaydır vs
hocam bu kısmı anlamadım.avrupada .net`e talep azmı?
-
unbalanced bunu yazdı
Hocam kimsenin hevesini kırmasına izin verme. Java çok iyi bir seçim ama geniş bir alan. Önceliğin temel yapıyı öğrenmek, nesneye yönelimli Programlamayı öğrenmek, sonra hangi alanda çalışacaksan o alan ile ilgili kütüphaneleri öğrenirsin.
Ruby on Rails gördük biraz ama tatmin edici gelmedi bana. Zaten profesyonel hayatta kendine fazla yer bulamazsın. Özellikle Avrupa da geçerli olan dil Java dır, sonda .net teknolojileri geliyor. Avrupa'da bile çok fazla ruby ci aranmıyoeken, Türkiye de şansın daha az. Ama bireysel proje geliştireceksin iyidir kolaydır vs
O konuda iyiyimdir hocam bazen kafanın dikine gitmek en güzeli. teşekkürler.
-
Homer bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
hocam bu kısmı anlamadım.avrupada .net`e talep azmı?
javadan sonra demek istemiş arkadaş bence.
-
Pardon hocam sonra demek istedim. Yani javanın payı daha büyük ve daha çok Maaş alıyorlar. telden yazdığım için kelime sonra yerine sonda olmuş :)
-
"java çok geniş" yorumlarından sonra artık bunu diyebilirim;
http://www.tutorialspoint.com/
Adamlar "programming" için ayrı "java" için ayrı başlık oluşturmuşlar, sen düşün :D
+şunu da belirtmekte fayda görüyorum; "Geleceğin Dili" diye birşey yoktur, "Geleceğin Teknolojisi" vardır. Para kazandıran şey dil değil teknolojidir, tabi teknolojiler kısmen dil bağımlıdır ama esas şey dil değildir yani.
-
Dil dile degmeden dil öğrenilmez. Onu bilir onu söylerim :)
-
mfatihbodur bunu yazdı
Dil dile degmeden dil öğrenilmez. Onu bilir onu söylerim :)
biz hep bunu amaç edinip gereğini yapmaya çalıştık
lakin değdirecek dil o kadar az diki sonunda dil öğrenemedik
mesela kendim tüm ulusların tatlı bayanlarının dillerini dillemek istedim
kaynaşmak istedim, dil öğrenip öğretmek istedim
fakat ne fayda birkaç dilden başka dile dokumamdım
en uzağı Kübalı bir tatlı dilli bayandı , hala o günü hatırlarım
dili dilime değdi ve ilk kelimem
- mi amor
Bu kelimenin ötesine geçemedik
Çok istedim fakat olmadı çok dillemek istedim olmadı
Mamafih kala kaldık dilsiz , aşksız , yarım
Hani bir dilin bir paçasını kaybetmiş gibi
-
Pdf kitapları siteme ekledim ihtiyacı olan olursa indirir.
http://www.matyardim.com/anasayfa/egitim/java-programlama-pdf-kitaplar.html
Ayrıyeten pdf sizde varsa yolayın bana ekleyim
Birde Kitap göndermek isteyen olursa hayrına memnun olurum
HeYeT tarafından 03/Kas/14 20:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Sana tek tavsiyem Mimar Aslan Gibi Bir adamı sakın takip etme. İsterse dünyada 1 numara olsun gözümde değildir. SözdE alcak gönülluk yaparak kendi egosunu pohpohlayan birisidir. Onun yerine Kerim Firat hocayi facebookda ekle ,her soru sorduğumda en az 1 paragraf yazı yazan , gerektiği yerde lak lak yapma calismaya bak diyen ve benim takip ettiğim kadarıyla 6 yıl , kendi söylediği kadarıyla 10 yıldır C ve Java yla uğraşıyor. Böyle bir adamı takip etmen kendi yararına olacaktır. Hırslı bir insan apple i geçmek istiyir :)