Jazz Varmı Ya(:
-
şöle kralından jazz istiorm tıngır mıngır (: bide bu müzik hakkında bilgi verebilecek olan varsa sevınırm (:
hadi mürüdlerim benim ((:
-
http://www.cazci.com/, googlela istersen çıkıo bir sürü
Jazz Radio v4.5.134
Jazz müzik fanları internet tarayıcınıza ekleyeceğiniz toolbar ile dünya üzerindeki 100 faklı jazz radyo istasyonunu tek bir tıklamayla dinleyebilirsiniz.Her zaman için kendi istasyonunuzu tanımlayıp kendiniz radyo istasyonu eklemesi yapabilirsiniz. Radyonun yanında,cazın dünyasında olup bitenleri öğrenebilirsiniz: Müzik inceleme,yeni albüm,haber,dünyada olan festivalleri ve son olayları,biletleri ve daha fazlasına haftalık güncelleme yaparak ulaşabilirsiniz.
Sistem gereksinimi:
Microsoft Internet Explorer 5.0+
-- veya --
Firefox 1.0.1+http://radiojazz.ourtoolbar.com/Download/CT416758/radiojazz.exe
-
armada saolasın..ama paylasım yapıcak jazz dınleyen sevdgı parcaları paylsscak kımse yokmu ? bu saatte beklemıorum ama sabaha olur inşallah:D
-
bende mevcut sarkılar ama pc de sımdı arasan o sarkıları bulamazsın eskı klasık jazz lar odul almıs muzıkler eagless beatless gıbı grupların da soledıgı jazz lar var bende mevcut ama nasıl ıletebılırım kı sana sımdı
-
Jazz güzel müziktir arkadaşım elime geçince yollarım.
-
ya ben de var ama pc de ! nasıl yoollaaayayımmmmmmmmmm !
-
rapidshare.com yada speedyshare.com 'a upload edıosun ordan linki verıosun bu kadar (: accountun yoksa account acıcan basıt bi işlem yani=)
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
rapidshare.com yada speedyshare.com 'a upload edıosun ordan linki verıosun bu kadar (: accountun yoksa account acıcan basıt bi işlem yani=)
-----------------------------
ürküyorum :( -
gonderıyoz gonderıyoz da sarkıları guzel guzel parcalarda fenerlı olusun mıgdemı agrıttı :(
-
Ehehe hacilar ozellikle California KSDS radyosunu dinleyin,bu tool bari bayadir kullanirim ben,KSDS den dinledigi muziklere kendimce harmonica ile eslik ederdim,guzel blues parcalarda cikiyor...
-
smoothjazz.com
kraldır