Jdownloaderla İlgili
-
jdownloader programını porta yönlendirmek mümkünmü?
yönlendiriliyorsa nasıl yapılıyor?
bide şunu öğrenmek istiyorum.
download programlarının bazılarını port açıp porta yönlendiriyorlar.
ne faydası oluyor.
zyxel ve airties rt 205 e port açmam lazım.
ve jdownloader kullananlardan yardım bekliyorum.porta yönlendirmekle ilgili.
-
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------resimli olarak anlatmışlar:
http://www.portacma.net/Uygulamalar/emule/emule.shtml
marka ve modeli seç bak.port açarsan herhangi bir ağa bağlı bilgisayara erişebilirsin.
-----------------------------burada sadece e-mule programı ile bilgi vermiş.
ben jdownloaderda yapmak istiyorum bunu.
-
bilie_jean bunu yazdı:
-----------------------------jdownloader programını porta yönlendirmek mümkünmü?
yönlendiriliyorsa nasıl yapılıyor?
bide şunu öğrenmek istiyorum.
download programlarının bazılarını port açıp porta yönlendiriyorlar.
ne faydası oluyor.
zyxel ve airties rt 205 e port açmam lazım.
ve jdownloader kullananlardan yardım bekliyorum.porta yönlendirmekle ilgili.
-----------------------------arkadasim bu program icin port acmana gerek yok bildigim kadariyla.. bu program rapidshare gibi sitelerden dosya indirmeye yariyor.. sen bekleme ve tiklama islemlerini yapmiyorsun sadece..
-
arkadasim bu program icin port acmana gerek yok bildigim kadariyla.. bu program rapidshare gibi sitelerden dosya indirmeye yariyor.. sen bekleme ve tiklama islemlerini yapmiyorsun sadece..
-----------------------------
ok anladım.programı kullanmayı biliyorum.sadece bazı indirme programlarında porta yönlendiriyolar.ne faydası olduğunu ve bundada öyle bişey varmı diye mrk ettim. -
torrent programları için port açmak ii olabilir veri akışı için ancak jdownloader'da gerekmiyo.sadece remote control ve web admin paneli için gerekir eğer kullancaksan.
remote kontrol özelliği çok önceden aklıma gelen bir özellikti.olduğunu görünce helal olsun dedim :D router'ımı destekliyo zaten.daha ne isterim :D