folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Jetdry Nasıl Yapılır?

Jetdry Nasıl Yapılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLdPriNCe
    coLdPriNCe's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı
    adiga bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

sprite extruder pro kargoda gelsin basıp deniycem bayadır aklımda :D 775 motorunu filanda aldım.

775 motor kullanmıyor bu cihaz. jet motor diyorlar 80.000 rpm falan

Barış hocam 775 motor 8.5k rpm falan çeviriyor, o arkadaş daha çok yüksek tork için kullanılıyor. Kendisi zaten güçlü bir de tork redüktöre ekleyince al sana matkap işte :D

Adiga hocamın dediği "brushless" motorlar daha uygun bu tarz içerikler için aslında.

Aslında gear reduction ile 5 6 dişli ekleyip her birisinde 2.5 katına falan çıksan belki 80k olmasa bile 20 30k rpm elde edip ihtiyaç karşılanabilir.

18k'lık aldım 775'i , kısa süreli overvoltage belki 20k zorlar.

yoksa gidip rc arabadakini sökmem lazım :(

Yani tbt yapabiliyor mu? :) :) 

De genio e de louco, todos temos um pouco!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı
    adiga bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

sprite extruder pro kargoda gelsin basıp deniycem bayadır aklımda :D 775 motorunu filanda aldım.

Barış hocam 775 motor 8.5k rpm falan çeviriyor, o arkadaş daha çok yüksek tork için kullanılıyor. Kendisi zaten güçlü bir de tork redüktöre ekleyince al sana matkap işte :D

Adiga hocamın dediği "brushless" motorlar daha uygun bu tarz içerikler için aslında.

Aslında gear reduction ile 5 6 dişli ekleyip her birisinde 2.5 katına falan çıksan belki 80k olmasa bile 20 30k rpm elde edip ihtiyaç karşılanabilir.

Naptın update var mi

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı
    adiga bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

Naptın update var mi

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1335 Toplam Mesaj: 14
jetdry blower araba yıkama