Jigololuk Sitesi
-
Az önce gelen bi mesaj paylaşmak istedim :)
Merhaba, Ben kendime özgü bir site hazirlamak istiyorum ancak çok yakin arkadaslarim bu isi yapmis olmasina ragmen utancimdan onlara söyliyemiyorum.Aklima internet araciligi ile sizlere ulasmak geldi.Ben batik bir isadamiyim.Borçlarimdan dolayi çikmazdayim.Intihari da çok kez düsündüm.En son aklima jigololuk yaparak bayanlara hizmet verip borçlarimi kapatmak geldi.Bundan baska da yapabilecegim hiçbir sey yok okadar borcu kapatmak için.Kendi geçimimi sagliyacak kadar zaten bir isim var oda ancak kira ve benim yemek ve yol parama ancak iyi geliyor,ama alacaklilar beni sitistiriyor.Eger bunu da basaramazsam artik fisi çekip gitmek istiyorum.Bu is ile ilgili olarak bagzi organizasyonlar var ancak kayit ücreti aliyorlar ve sonra da her yaptigim isten yüzde aliyorlar.Bu isi yapabilirsem tek basima desifre olmadan ve kimseye yüzde vermeden yapmak istiyorum.Bu is ile ilgili olarak hazirlanacak olan web sitesinin maliyeti bana ne olur,birde ben bu konu ile ilgili size cv mi gönderecekmiyim.gönderecek isem bana mail adresinizi verirmisiniz.Sizden bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.Saygilarimla
-
dumur gibi bise oldum ben yaparim ona ama her isinden yuzdelik alirim zuhaaa wallaha dumur oldum
-
Bn varım bnce dünyanın en zevkli işi bna pm at :P
-
ya arkadaşlar alın şu adamın cv sini ve mail adresini uçurun yaa
ama gururuyla oynamayın garibin
-
melek1982 bunu yazdý:
ya arkadaþlar alýn þu adamýn cv sini ve mail adresini uçurun yaa
ama gururuyla oynamayýn garibin
HA SIKTIR GAYMISIN ORUSPU MUSUN SENDEN MI SORULUYO LEN -
hoja katılmıo olabilirsn ama böle şeyler yazmanın yakışı kalır bi yanı yok..
-
Yorumlara Asırı Tepki Veriyosunuz Beyler..Biraz Sakin..Elinizden Gelen Bişey Varsa Yapın..Yoksa Dalgaya Almayın Kimseyi Lütfen..
-
Adam bayanlara hizmet vermek istemiş arkasındayım, tartışmaya gerek yok.
-
erkklere hizmet eden bi bayan olsa sonuna kdr tam arkasnda olurdumda bu durumda diil =P
-
melek1982 bunu yazdı:
ama gururuyla oynamayın garibin
hoja kimsenin gururuyla oynamak gibi bi acizliğimiz yok.. ne isim ne de mailini belirttim şahsın farkettiysen.. komik geldi yayınladım. bu arada güzel bi jogololuk portalı kurabilirim çok talep gelirse :)
-
armagedon bunu yazdı:
Yorumlara Asırı Tepki Veriyosunuz Beyler..Biraz Sakin..Elinizden Gelen Bişey Varsa Yapın..Yoksa Dalgaya Almayın Kimseyi Lütfen..
kardeşim doru sölüo!!ibnelik yappamyın!!!