Jilet İzi Gidermek
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar 3mm derinliğindeki 3-4 aylık jiletle yapılmış bir yara izi cerrahi yöntemler dışında giderilebilir mi? Giderilebilirse nasıl? Lütfen neden yapıldığı hakkında değil nasıl giderilebileceği hakkında yorumlar yapın, anlayışınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-----------------------------Laser le büyük ölçüde hallediliyor. Bunu ne kadar erken yaptırırsan o kadar iyi sonuç alırsın.
Krem tarzı ilaçlarla ne yazık ki gözle görülür iyileşme dahi göremeyebilirsin.
Estetik cerrahiye başvur. Çok yüksek maliyeti yok.
Kal sağlıcakla...
-
Dövme yaptır. Hem estetik hem de gizleyici...
-
manyaki bunu yazdı:
Arkadaşlar 3mm derinliğindeki 3-4 aylık jiletle yapılmış bir yara izi cerrahi yöntemler dışında giderilebilir mi? Giderilebilirse nasıl? Lütfen neden yapıldığı hakkında değil nasıl giderilebileceği hakkında yorumlar yapın, anlayışınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
hocam nie hemen diktirmedin ki :S büyük ihtimaL bu kadar derin faça atmak istemedin . . bende geçen çok kötü gaza geldim . . camLa kestim çok açıLdı hastaneye gittim yaLan mı yok hemen diktiLer . . bi yerde sorun çıkarsa kendim yapmadım yanLışLıkLa kesiLdi fLn hem dikiş var hesabı ..
-
helyum_pasha bunu yazdı:
manyaki bunu yazdı:
hocam nie hemen diktirmedin ki :S büyük ihtimaL bu kadar derin faça atmak istemedin . . bende geçen çok kötü gaza geldim . . camLa kestim çok açıLdı hastaneye gittim yaLan mı yok hemen diktiLer . . bi yerde sorun çıkarsa kendim yapmadım yanLışLıkLa kesiLdi fLn hem dikiş var hesabı ..
-----------------------------Umarım bir daha kesilmesin diye iyi dikmişlerdir :)
Bknz : Yorgan diker gibi :)
-
yaranın üzerine dövme yaptır
-
hoca bosver ugrasma gordukce yaptıgına yanarsın..kımseyede tavsıye etmessın
-
Kreyzi bunu yazdı:
contratubex jel araştır karar kılarsan ayarlarım indirimli
-----------------------------Hahahah bak ticaret insanı işte :D
-
ilk çizildiği anda tuzu bastınmı fazla bi izi kalmıyo ama onu çektiğinde bunu düşünmezsin zaten :D salyangoz kremimi salyangoz yağı kremimi ne vardı.su bazlısı flnda oluyomuş,görünüşü düzeltiyo deniyodu ama tam bi bilgim yok,araştır.
-
acelem yok diyorsan güneşde yakacaksın deriyi.tabi ki güneşlenme mantığıyla. belli bi süre sonra öncekinden daha iyi olacaktır görüntü.