folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Jiletli Traş Makinası Tavsiye. Ne Varsa Eskilerde Var.

Jiletli Traş Makinası Tavsiye. Ne Varsa Eskilerde Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ejderkesh
    Ejderkesh's avatar
    Erkek

arkadaşlar aynı dertten bende müzdaribim banada bir sıfır kesen sakal makinelerinden tavsiye edebilecek olan var mı çok memnun olurum gerçekten

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Ustra harici yalan bu işte liseden beri Ustra kullanırım sadece tutma açısı önemli oda zamanla oluyor ilk etap bastırmadan olun el alışsın ama en önemlisi tıraş öncesi sakalı yumuşatma yoksa ne ile keserseniz kesin param patça olur yüz ilk basta ılık suyu yedirin az bişey nivea krem sürün 1 dakka yedirin cillop gibi olursunuz

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

https://www.razorus.com/feather-popular-800-1b-jiletli-tiras-makinesi

şu üründen aldım 85 liraya hepsiburadadan.

öncelikle mal kötü değil güzel.

traşı benim diğer dandik makinaya göre daha hassas.

ama alışmak lazım kafası çok büyük burunu zor alıyorum.

malzeme kalitesi öyle extrem değil ama iyi.

çevirerek kapakları açıp jileti çıkarmak büyük konfor sağlıyor. 

eskisinde elinizi kesme riski vardı bunda yok.

nekadar çevirirseniz okadar hassas traş ediyor.

şimdilik bilemedim 85 liraya değdimi değmedi mi. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Tam almaya karar vermek üzereydim, yazdığın son satır beni tedirgin etti @zalimadam, değmedi mi cidden? Benim yüzüm olağanüstü hassas, 2 gün geç tıraş olayım, hemen ağrılı sivilceler oluşuyor. Çok batıyor sakallar.

Twitter: @CanKirca
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    CanKirca bunu yazdı

Tam almaya karar vermek üzereydim, yazdığın son satır beni tedirgin etti @zalimadam, değmedi mi cidden? Benim yüzüm olağanüstü hassas, 2 gün geç tıraş olayım, hemen ağrılı sivilceler oluşuyor. Çok batıyor sakallar.

https://m.epttavm.com/item/41380408_wilkinson-sword-klasik-tiras-bicagi-makine.-5504?gclid=Cj0KCQiA28nfBRCDARIsANc5BFBJsOnPjvVABUr-VjksYyyvvUINIzgcrc1OkgTFiEwo54Dcs3ZlS78aAnQdEALw_wcB

hacı 100 lira az para değil. ilk başta şu wilkson sword olanı al.

f/p makinası. eğer memnun kalırsan benim aldığımı alırsın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    CanKirca bunu yazdı

https://m.epttavm.com/item/41380408_wilkinson-sword-klasik-tiras-bicagi-makine.-5504?gclid=Cj0KCQiA28nfBRCDARIsANc5BFBJsOnPjvVABUr-VjksYyyvvUINIzgcrc1OkgTFiEwo54Dcs3ZlS78aAnQdEALw_wcB

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    CanKirca bunu yazdı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

yinemi ya :DD

yav seni çok merak ediyorum.

kurt adam olup olmadığın hakkında derin şüphe içindeyim :)))

imzayı bıraktım basıyorum artık
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ben bir sürü traş makınası denedim fakat sıfır almadı hiç biri yani sinek kaydı olmadı.

oyüzden çözümü şöyle buldum ( ama belirteyim işim gereği sakal kesme zorunluluğum olmadığı için ben 3 haftada bi felan anca traş oluyorum )

https://www.hepsiburada.com/braun-mgk3040-coklu-bakim-kiti-siyah-mavi-erkekler-icin-yedisi-bir-arada-sakal-sac-ve-vucut-tuyu-sekillendirici-7-in-1-p-HBV000003WLWW

bu set ile sakalları en kısaya alıp kısaltıyorum.

sonra kısalmış 1 numara mı artık neyse olan sakalı Gillette Fusion ProGlide ile sıfır alıyorum.

Eğer direk 2-3 haftalık sakalımı Gillette Fusion ProGlide ile kesmeye kalkarsam hem tıraş bıçağı çok çabuk yıpranıyor hem traş çok uzun sürüyor hemde çok tahriş oluyorum.

tıraş sonrası bakım için 2 tane güzel ürünüm var tavsiye edebileceğim

1. nivea after shave balm.  dışı beyaz olan balm gerçekten rahatlatıyor ve kuruduktan sonra ciltte her hangibi bir tortu vs bırakmıyor.

2. aslında daha yararlı bulduğum LR Alovera After Shave , bu ürünün bir artısı bir eksisi bulunuyor artısı içindeki alovera sayesinde traş sonrası cilde gerçekten çok iyi geliyor ve bir koruma kalkanı oluşturuyor traş sonrası olmuşsa tahriş onarıyor cildiniz rahatlıyor fakat içindeki alovera kuruğunda tortu bırakan doğal bir malzeme olduğu için traş olup hemen işe gidecekseniz bu ürün  1 saat sonra yüzünüzde pütür pütür oluyor sıcak su ile yıkayıp temizlemek gerekiyor oyüzden tavsiyem tatil günlerinizde traş olabiliyorsanız yada az sakalı çıkan ama hassas biriyseniz LR ın aloveralı after sahave ürününü kullanın yani cilde çok iyi geliyor fakat o 1 saat sonra yüzünüz kremin bir kısmını emdikten sonra pütürlük iyice yıkayıp geçirmek gerekiyor yoksa yüzünüzde rahatsız edici tortular görüntüsü de kötü oluyor.

https://www.diricanlar.com/aloe-vera-tiras-sonrasi-bakim-balsami/

PanxeR tarafından 20/Kas/18 10:44 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Traş permatiginin korumasını kesip öyle traş oluyorum sıkıntı olmuyor 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?