Joomla Mail Sorunu
-
olayı baştan aldım bu benim joomla posta ayarlarımın görünümü şimdi napayım ne deniyeyim. nasıl yapyım bütün soru cümlleleri :)not:anlatım joomla 2.5 için
HeYeT tarafından 20/Ağu/12 16:41 tarihinde düzenlenmiştir -
mailin resimdeki gibi olcaksa,
Posta Yazılımı : Smtp
Smtp Kimlik Denetimi : Evet
Smtp Bağlantı Noktası : 587
Smtp Kullanıcı Adı : admin @ Matyardim.com
şifre : mail şifresi
sunucu : mail.matyardim.com
şeklinde çalışabilir :)
-
solstice bunu yazdı
mailin resimdeki gibi olcaksa,
Posta Yazılımı : Smtp
Smtp Kimlik Denetimi : Evet
Smtp Bağlantı Noktası : 587
Smtp Kullanıcı Adı : admin @ Matyardim.com
şifre : mail şifresi
sunucu : mail.matyardim.com
şeklinde çalışabilir :)
hocam benim yaptığım gibide çalışıyor ama spama düşüyor.
-
Joomla ile ilgili konu dışı soru , memnun musun? Verim alıyor musun? Zorluk yaşatıyor mu esneklik ve istediklerini hazır paketlerle yapmak konusunda? PM de atabilirsin.
-
senin dediğin gibi de yaptım bu sefer mail hiç gelmedi :S eksik veya hatalı birşey mi yapıyorum. -
RootB bunu yazdı
Joomla ile ilgili konu dışı soru , memnun musun? Verim alıyor musun? Zorluk yaşatıyor mu esneklik ve istediklerini hazır paketlerle yapmak konusunda? PM de atabilirsin.
benim matematikle ilgili bir site kurduğum için tek sorunum makale yazarkenki editör sorunuydu onuda uzun aramalar sonucunda hallettim.Burdada konu açtım zati.
bende yeni olduğum için yani joomla ile en fazla 2 aydır uğraşıyorum. O yüzden yorum yapmam ne derece uygun olur bilmem ama memnunum.
-
HeYeT bunu yazdı
senin dediğin gibi de yaptım bu sefer mail hiç gelmedi :S eksik veya hatalı birşey mi yapıyorum.hocam smtp sunucusunun adı mail adı ile aynı olmıyacak.
smtp sunucusu adı : mail.xxx.com şeklinde olmalı.
yani "mail.matyardim.com" şeklinde olcak.ancak genel olarak "localhost" şeklindede kalabilir. mail adresin ne olursa olsun bu kısım standart yani.
bir diğer konu ise bilgi @ matyardim.com adresinden mail gönderirken cpanelden denedinmi ? önceki mesajımda yazmıstım. eğer ordanda mail gitmiyorsa joomla üzerinde uğraşmadan önce hostingci ile görüşmelisin. ticket şekli felan.
-
cpanelde mail göndermeyi denedim bilgi@matyardim.com dan kendi diğer gmailime mail attım geldi. yalnız yine spama düştü şimdi ne yapmam lazım
mail.matyardim.com olarak düzelttim ayrıca.
-
smtp sunucu adını :local host yaptım mail yine geldi spama düştü.
-
hocam cpanelden de spama düşüyorsa yani hosting de sorun vardır. ilk önce cpanelde çözmek gerekir durumu.
yoksa yani kaçarı yok joomla üzerindende spama düşecek mailler