Joomla Matematik Editörü
-
cpanel joomla 2.5
public_html/plugins/editors/tinymce klasöründe sadece
tinymce.php
index.html
tinymce.xml
var
jscripts klasörü yok kardeş
-
joomla 2.5 tinyMCE uyumlu ek görünümü de farklı ek özellikler var
-
sende klasör yolu farklı olabilir. ben orda yazdım dedimki önemli olan tinyMCE editörünün klasörlerinin nerde oldugu yani yol her sürümde farklı olabilir. ama tincyMCE nin pluginlerinin oldugu klasör yolu var. sende o klasörlerin yerini bulup download ettiğin plugini resimdeki gibi klasör halinde atıcaksın oraya

-
2.5.6 sürümü için baktım şimdi farklı
media\editors\tinymce\jscripts\tiny_mce\plugins
editleyeceğin php dosyasıda burda
plugins\editors\tinymce
-

-
joomla 2,5de denedim yukarıda resımdede görülgü gibi simgeler cıkmıyor. yazılanı içerige yapıstırıyor onda bı sorun yok sadece simgeler çıkmıyor
-
Firefoxda denedim çalışıyor
solstice çok yardımcı oldun eywallah
-
eyw. kardeş harbiden çok işimize yarayacak
-
rica ederim hocam. bu şekilde bayagı plugin var sanırım dökümanları pek yok galiba ama bu yolla çözülebilr.
özellikle jce ile tinymce de bişiler var. jce nin pluginlerine bakarken aklıma gelmişti. sizde diğer editörlerin pluginlerine bakın hocam çok daha iyisi olabilir.
-
solstice bunu yazdı:
-----------------------------rica ederim hocam. bu şekilde bayagı plugin var sanırım dökümanları pek yok galiba ama bu yolla çözülebilr.
özellikle jce ile tinymce de bişiler var. jce nin pluginlerine bakarken aklıma gelmişti. sizde diğer editörlerin pluginlerine bakın hocam çok daha iyisi olabilir.
-----------------------------tekrar saol hocam