Joomlacı Varmı
-
hacılar joomlacı varsa benle bir irtibata geçebilirmi.
-
HeYeT bunu yazdı
hacılar joomlacı varsa benle bir irtibata geçebilirmi.
-
bir seo eklentisini kaldırdım linkler kırıldı tekrar yedeği yüklediğim zaman linkler eski haline dönermi site içi linklerde kırıldı
-
htaccess olmasın hocam
-
Huerfanos bunu yazdı
htaccess olmasın hocam
hocam .htaccess düzelttim olmadı sıkıntı o eklentiden oldu tek derdim geçen hafta sonu yedek almış sunucu
onu tekrar yüklersem sıkıntı bitermi onu merak ediyorum tam site yükselişe geçti nazar değdi siteye.
mesela google a polinomlar matyardim yaz ilk çıkan a gir 404 ana sayfaya yönlendiriyorsunuz çıkıyor direk konuya girmesi lazım olmuyor olmuyorolmuyor olmuyorolmuyor olmuyorolmuyor olmuyor
HeYeT tarafından 19/Kas/13 22:22 tarihinde düzenlenmiştir -
HeYeT bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
htaccess olmasın hocam
hocam .htaccess düzelttim olmadı sıkıntı o eklentiden oldu tek derdim geçen hafta sonu yedek almış sunucu
onu tekrar yüklersem sıkıntı bitermi onu merak ediyorum tam site yükselişe geçti nazar değdi siteye ya
büyük ihtimal düzelir , linki atsana hocam pm den
edit : veya burdan
Huerfanos tarafından 19/Kas/13 22:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Huerfanos bunu yazdıHeYeT bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
htaccess olmasın hocam
onu tekrar yüklersem sıkıntı bitermi onu merak ediyorum tam site yükselişe geçti nazar değdi siteye ya
büyük ihtimal düzelir , linki atsana hocam pm den
edit : veya burdan
matyardim.com hocam
-
joomlatr de bi konu açtık herifler banladı ya
-
hocam şuan siteden postların içine falan girebiliyorum
googledan şu şekilde arayınca bir kaçı hariç hiç biri çalışmıyor 404 veriyor

böyle arayınca da aynı şekilde

Büyük ihtimal kendiliğinden düzelir , site içi bir sorun kalmamış gibi çünkü.
Huerfanos tarafından 19/Kas/13 22:29 tarihinde düzenlenmiştir -
nasıl kendiliğinden düzelecek hocam bu linkler kırık adam google dan girdimi bakıcak link kırık çalışmıyor ayar olacak bi daha girmez siteye nasıl düzelecek ki bu sence.
-
HeYeT bunu yazdı
nasıl kendiliğinden düzelecek hocam bu linkler kırık adam google dan girdimi bakıcak link kırık çalışmıyor ayar olacak bi daha girmez siteye nasıl düzelecek ki bu sence.
google link kontrolü yaptığı vakit düzelicektir hocam , şimdi yedeği yüklesende yine google update yapsın diye bekleyeceksin