Jquery 2, IE 6 - 7 Ve 8'İ Desteklemeyecekmiş
-
TeRRoR bunu yazdı
müşterinin ve son kullanıcının çok sikinde sanki. hocalar yapmayın böyle. millet kullandığı browserin adını bilmiyor...
Büyük şirketler bu lanet ie ye desteği keser ve basit kullanıcılar bu büyük şirketlerin sistemlerine giremezse, Gerçek tarayıcılara ister istemez son kullanıcı yönelmek zorunda.
Bir sinir patlaması yapmak istiyorum. Amk dumunun internet explorer'ı sürüm olmuş 10 hala bir sürü CSS 3 standardı desteklemiyor. Amk standart var işte uysana!!!!! Yazıyorum standart kodu operada, FF de, chrome da takır takır çalışıyor. Bi bakıyorum IE de patlamış. Sikerler yapacağın tarayıcıyı derler adama. Ben 2 saat tasarım için uğraşıyorum, yeri geldiğindede 4 saat IE da niye çalışmıyor diye uğraşıyorum. Bu ne lan!
-
TeRRoR bunu yazdı
müşterinin ve son kullanıcının çok sikinde sanki. hocalar yapmayın böyle. millet kullandığı browserin adını bilmiyor...
Hocam facebook'a girip abidik kubidik oyunları yüklemek için Flash Player'ı indirmeyi bilen adamlar browser'ın ne olduğunu mu bilmeyecek ? Ha bilipte umursamıyorlar dersen amenna ona bende katılıyorum.Umursamaları içinde böyle engeller koyularak onları zorla kaliteli sistemlere yöneltmek zorunda büyük firmalar.Yoksa boşuna bir iş gücü sarfı oluyor sırf ie için özel fonksiyonlar yazılıyor çiziliyor vs.
-
sokoban bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
Hocam facebook'a girip abidik kubidik oyunları yüklemek için Flash Player'ı indirmeyi bilen adamlar browser'ın ne olduğunu mu bilmeyecek ? Ha bilipte umursamıyorlar dersen amenna ona bende katılıyorum.Umursamaları içinde böyle engeller koyularak onları zorla kaliteli sistemlere yöneltmek zorunda büyük firmalar.Yoksa boşuna bir iş gücü sarfı oluyor sırf ie için özel fonksiyonlar yazılıyor çiziliyor vs.
Eyvallah tamam tüm siteler el birliği ile IE uyarısı koyalım. Ama IE flash gibi değilki, flash donanımdan bağımsız install olabilen 3-4 tıkla indirilip kurulabilen bir plugin. IE version güncellemeye kalksan windows versionu, donanım, kurulum sonrası update'ler kıl tüy bilmemne. Güncellenmesi zor bir meret zaten o yüzden flash'la bir tutmak zor diye düşünüyorum.
-
NuLL29 bunu yazdıSpArK bunu yazdı
Çok sevindim, umarım hiç bir IE versiyonunu desteklemez de herkes diğer browserlara döner.
Öyle dersinizde işletim sisteminide Windows kullanırsınız keratalar sizi :D
-
u235 bunu yazdıNuLL29 bunu yazdıSpArK bunu yazdı
Çok sevindim, umarım hiç bir IE versiyonunu desteklemez de herkes diğer browserlara döner.
Öyle dersinizde işletim sisteminide Windows kullanırsınız keratalar sizi :D
birde .net'le ekmeğini kazananlarda var aralarında :p