Jquery Load Sorunu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam eve geldim vaktin varsa ver teamden bakayım halledeyim hemen

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Hocam eve geldim vaktin varsa ver teamden bakayım halledeyim hemen

Pm attım hocam. Konu hala günceldir.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Script Yapısı ile alakalı

Kullanılan Kütüphane :

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.0/jquery.min.js"></script>

Kullanılan Kod:

<script>  
    $(document).ready(function() {
            $("#veriler").load("Kontrol.asp"); 

}); 
    setInterval(function() {$("#veriler").load('Kontrol.asp');}, 30000); 

</script> 
    <div id="veriler"></div> 

UmutxTR tarafından 15/Tem/14 14:52 tarihinde düzenlenmiştir

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Abi kodlarda sıkıntı yok teorik olarak nasıl yardım edelim sana :) çalışan kodları görsem bi nebze yardımcı olabilirdim ama teamviewer yükleyip de id şifre vermeyince şimdi başka işlerim var ben yardım edemicem..

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Abi kodlarda sıkıntı yok teorik olarak nasıl yardım edelim sana :) çalışan kodları görsem bi nebze yardımcı olabilirdim ama teamviewer yükleyip de id şifre vermeyince şimdi başka işlerim var ben yardım edemicem..

Pm. gönderildi. Konu hala güncel.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Siz siz olun böyle bir sorunla karşılaştığınızda hemen <base href=""> tagini kontrol edin.  <base href="domain.com"> yerine <base href="www.domain.com"> yazmadığınızdan emin olun. Sonra 2 gününüz bu saçma hatadan dolayı heder olmasın.

Sorun çözülmüştür arkadaşlar. İlgilenen herkese teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.

Toplam Hit: 2708 Toplam Mesaj: 17