Jquery Load Sorunu?
-
Hocam eve geldim vaktin varsa ver teamden bakayım halledeyim hemen
-
by_Tet bunu yazdı
Hocam eve geldim vaktin varsa ver teamden bakayım halledeyim hemen
Pm attım hocam. Konu hala günceldir.
-
Script Yapısı ile alakalı
Kullanılan Kütüphane :
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.0/jquery.min.js"></script>
Kullanılan Kod:
<script> $(document).ready(function() { $("#veriler").load("Kontrol.asp"); }); setInterval(function() {$("#veriler").load('Kontrol.asp');}, 30000); </script> <div id="veriler"></div>
UmutxTR tarafından 15/Tem/14 14:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi kodlarda sıkıntı yok teorik olarak nasıl yardım edelim sana :) çalışan kodları görsem bi nebze yardımcı olabilirdim ama teamviewer yükleyip de id şifre vermeyince şimdi başka işlerim var ben yardım edemicem..
-
by_Tet bunu yazdı
Abi kodlarda sıkıntı yok teorik olarak nasıl yardım edelim sana :) çalışan kodları görsem bi nebze yardımcı olabilirdim ama teamviewer yükleyip de id şifre vermeyince şimdi başka işlerim var ben yardım edemicem..
Pm. gönderildi. Konu hala güncel.
-
Siz siz olun böyle bir sorunla karşılaştığınızda hemen <base href=""> tagini kontrol edin. <base href="domain.com"> yerine <base href="www.domain.com"> yazmadığınızdan emin olun. Sonra 2 gününüz bu saçma hatadan dolayı heder olmasın.
Sorun çözülmüştür arkadaşlar. İlgilenen herkese teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.