Jquery'de Değişkenlerle İlgili Bir Soru(N)
-
@isoT hocam anladım fakat $.getJSON anlık olarak çalışıyor, getjson içindeyken değişkeni tanımlayıp alerte değerini verdirebiliyorum ayrıca getjson dışından veri.xx diye değişkene atamaya çalıştığımda hata veriyor çünkü veri fonksiyonu getjsonun içinde..
@TeRRoR hocam olayı doğru anlamışsın fakat senin dediğin gibi yapınca değeri 0 olarak görüyor , benim için değeri getjsonda tanımladığım gibi görmesi lazım -
Lightsaber bunu yazdı
@isoT hocam anladım fakat $.getJSON anlık olarak çalışıyor, getjson içindeyken değişkeni tanımlayıp alerte değerini verdirebiliyorum ayrıca getjson dışından veri.xx diye değişkene atamaya çalıştığımda hata veriyor çünkü veri fonksiyonu getjsonun içinde..
@TeRRoR hocam olayı doğru anlamışsın fakat senin dediğin gibi yapınca değeri 0 olarak görüyor , benim için değeri getjsonda tanımladığım gibi görmesi lazımo dışarıdan çağırdığın kısmın kodunu da koyman mümkün mü? ona göre bakalım.
-
TeRRoR bunu yazdıLightsaber bunu yazdı
@TeRRoR hocam olayı doğru anlamışsın fakat senin dediğin gibi yapınca değeri 0 olarak görüyor , benim için değeri getjsonda tanımladığım gibi görmesi lazımo dışarıdan çağırdığın kısmın kodunu da koyman mümkün mü? ona göre bakalım.
hocam o sayfa paso asp ,veritabanından çekiyorum veriyi sonra json formatında yazdırıyorum orda bir problem yok. bu sorunum için jquery.data fonksiyonunu duydum ama işe yarar mı bilemedim.
Lightsaber tarafından 27/Haz/13 19:37 tarihinde düzenlenmiştir -
-
bir daha uppp
-
yok mu yardımcı olabilecek bir murid?
-
ready içindeki ilgili işlemleri, dışında fonksiyon olarak yazarsan sıkıntı yaşamazsın.
click gibi olayları vermek için bunu kullanabilirsin.$(document).on('click', '.buton1', function(){
});