Justin Bieber‘Dan Nefret Etmek
-
-
beybi beybi beybi oh beybi beybi beybi no sözleriyle yüz milyonlarca dinlenmesi anormal değil mi ?
-
Erken yaşta gelen şöhretle beraber müzik dinleyen bazı kesimlerin bunu kabullenememesi. Bi sanatçıyı müziği kötü diye beğenmezsin, uyuz olmak başka bişey. Dinlemiyorum ama bu biber baya kişiye koymuş anlaşılan :))
-
shadowjedi bunu yazdı:
-----------------------------
Rus bir eleman var,youtubede silah tanıtan,o hedef olarak kullanıyordu posterlerini :-)
-----------------------------fpsrussia o eleman.
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------beybi beybi beybi oh beybi beybi beybi no sözleriyle yüz milyonlarca dinlenmesi anormal değil mi ?
-----------------------------ahahaha :D gayet anormal güzel kardeşim :)
-
Dark_Lord bunu yazdı:
-----------------------------shadowjedi bunu yazdı:
-----------------------------
Rus bir eleman var,youtubede silah tanıtan,o hedef olarak kullanıyordu posterlerini :-)
-----------------------------fpsrussia o eleman.
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=GH3MLmvhuCA
Elemanı takip ederim :D aksanı 10 numara :D
-
bazı tipler popülerliğini nefret edilmeye borçlu , farkettiyseniz ülkemizde de var böyleleri
ajdar ve nihat doğan mesela , sonra şu iki salak kız kardeş var , bunları seviyorum diyeni döverler heralde
ne demişler reklamın iyisi kötüsü yok, uçan adam sabri örneğinde olduğu gibi
bi parça aklı olan birisinin bunların nesini seviyorumdan ziyade , bu tiplerin nesinden nefret ediyorumda nefret etmek için vidyolarını izleyip midemi bulandırmaya uğraşıyorum diye düşünmesi gerekir
bieber , yıllardır milleti irrite edip duran kız grupları ya da kız şarkıcılarına ikon olacak bir vaka aslında bu veletten değil , kızların salaklığından tiksiniyor insanlar
ulan nasıl bir zekasız bunu müzik diye dinler diye düşünüp sinsice kendinin ne kadar zeki entellektüel falan olduğunu düşünüp kendini sevmeye devam etmek için bieberden ajdardan sabriden nefret etmeye devam ediyor.
haa tabi parçaları fena değil gibi bir kanaatin varsa durumun çok daha vahim kardeş
-
suna bakın bu nasıl bir geri zekalılıktır ya hepsi hipnotize edilmis gibi :
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A4rfxzVwNOA
-
Nasil ki j.bieberi sevmek ergen hatunlar arasinda modaysa, cocugu cekemeyip sevmemekte buyukler arasinda mida :) Evet sarkilari pohtan bana gorede, ama bi demet akalindan da kotu deil. Petek dincoz "yyyoooooyrr ccaaastt fuliş kazanovaa" duye bogururken gunde 100kere klibi donuyoru bzm ekranlarda :) demet petek vs sarkici oluyoda bu velet nie olamiyomus :)