Kaan Çamur Vs Furkan Topal
-
demek ki neymiş aşirettin de olsa daşağın da olsa senden daha delisi çıkar o göte takar aga =)))
-
ne gerizekalı vatandaşlar var ya
adamın 16-17 yıl yatacağını zannediyor :)
kasten adam yaralamadan alacağı en fazla 2-3 yıl
iyi hal + hakimin ruh hali + denetimli serbestlik = adam serbest :) -
şu saatte usanmadan açtım okudum :| ne değişiğiz yaa..
-
ahahha Beyler yurtdışında falan yaşanmaz, sen nerde görüceksin adamın hiç yere; bir tepsi baklava ,8 şerbet bi de mangal yakıp koştura koştura azmanca gidip arkadaşını bıçaklayanı.
Yurdum insanının farklılığı sana aforizmayıda yaşatır, kurguyuda.(her boku görmek mübahtır bu ülkede)
-
adam 1v8 girmiş beyler doğruysa olay. zed gibi bu elemana ulti atıp kaçmış amk.

-
furkanla aynı sınıftaydım ben bir ara 700 daha koca hasanlı olmamıştı bi kız sevmiştim 700den ah ulan ah nostalji oldum sizin yüzünüzden yakında 23 yaşıma bascam amk ama lise aşkım hala içimde uktedir
-
ben erdemlide oturuyorum bu olay gerçek beyler halkın içinden ben duydum bıçaklanma olayını ama hikayenin tamamı böylemi gelişiyor ona kefil olamam ama evet adm gidip bildiğin 8 kişi arasından bıçaklamış bu çıcuğu
-
Oha hepiniz mi orda oturuyonuz amk
-
Abi adam madem bıçaklayacak, enginerin Bay binasından army upgradini 3 yapsaydı yaralanma ihtimali düşerdi. oda atak upgradi yapmış bıçağı yiyince yatmış kalmış anlaşılan bu. timing deniliyor adam dorp push ne varsa yapmış.
siyahbereli tarafından 11/Şub/14 11:18 tarihinde düzenlenmiştir -
siyahbereli bunu yazdı
Abi adam madem bıçaklayacak, enginerin Bay binasından army upgradini 3 yapsaydı yaralanma ihtimali düşerdi. oda atak upgradi yapmış bıçağı yiyince yatmış kalmış anlaşılan bu. timing deniliyor adam dorp push ne varsa yapmış.
Pingi yüksekmiş demek ki