Kabadayı - Şener Şen Camrip Güsel Film
-
filim güzeldi tabi sevmeyende olabilir ama gidip sinemada izlemenizi tavsiye ederim
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın polemik yaratmak istemem ama bence vizyondaki Türk Filmlerini paylaşmasak daha iyi olur.
-
6. partta elimde kaldı :F nolacak şimdi amk :F en sonda tşk edecektim etmiyorum :Ç
edit: postu atınca 6. part inmeye başladı eywallah midyatlı :F
-
RockZoneStage bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar yanlış anlamayın polemik yaratmak istemem ama bence vizyondaki Türk Filmlerini paylaşmasak daha iyi olur.
-----------------------------
doğru diyorsun. izlerken açıkcası rahatsız oldum;Pkalfa
filim güzeldi tabi sevmeyende olabilir ama gidip sinemada izlemeniniz tavsiye ederim
-----------------------
Bak sende doğru diyorsun:)
ya sinemamız yoksa:)
yenicek izledim. taze bitti.
açıkcası ben sevdim. güzel film.
özellikle kenan efendi rolünü güzel oynamış. bar basma sahnesi hariç:poz verir gibi ateş ediyor :|
-
bende izledim indirmekte istemem ama arşivde dursun die işte ama mp4 ü çıksın öle buna kota mı dayanır kardaşş
-
beyler elinde bu film in soundtrack i olan warmı?? kızın barda sölediği şarkılar cok güseldi bulursanız paylasın yaw :D:D
-
3 ayri yerden kabadayiyi cektim ücününde son 10 dakikasi yoktu ve cd 1 /2 karistirmislardi. belki bu verdigin linklerde böyledir. dikkat edin :) kontrol edin.
cd 2- cd 1
cd1 - cd 2
sonuda eksik zaten.
-
3 ayri yerden kabadayiyi cektim ücününde son 10 dakikasi yoktu ve cd 1 /2 karistirmislardi. belki bu verdigin linklerde böyledir. dikkat edin :) kontrol edin.
cd 2- cd 1
cd1 - cd 2
sonuda eksik zaten.
------------------------------------------------------------------------------------------
korkma bunda sorun olmaz emin olabilirsinn -
Eline sağlık güzel paylaşım