folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kabala Nedir? Nereden Öğrenilir?

Kabala Nedir? Nereden Öğrenilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

FurkanmiX bunu yazdı:
    -----------------------------

kafkafkaf bunu yazdı:

FurkanmiX bunu yazdı:

nabıcaksın kabalayı mabalayı. kuranı kerimi okudun, anladın da bumu kaldı ? ( sert çıkmış olabilirim biraz :D )

Yanlış insana söylüyorsun kuran ve incili düz olarak okudum sayılır, lahitleri inceledim. Sümer, babil, mısır, roma mitolojisini araştırdım. Bir müslüman olarak yetiştirilmiş olsamda din ve mitolojiye herzaman kitlesel palavralar olarak baktım. Genellikle din ve tarih birbiriyle çelişiyor. Bilimin en güzel yanıda budur, hertürlü veri birbaşkası kanıtlanana kadar doğrudur ve kesin olarak bazı şeyleri dikte etmez, sana araştırmak ve sürekli yol almaktan başka seçenek sunmaz. 

nabıcaksın kuranı. bilimi evrimi anladın, okudunda da bumu kaldı ? ( sert çıkmış olabilirim biraz :D )

Düz olarak okumak ? hiç böyle bişey duymamıştım.Neyi araştırıp, okuduğun beni bağlamaz. Eğerki kuranı  gerçekten okusaydın, o saydığın şeyleri okumana gerek kalmazdı. Ayrıca hem bunca şey okuduğunu söylüyosun hemde kitlesel palavra diyosun. Buda enteresan bir durum.

Ben bilimi evrimi merak etmiyorum kardeşim zaten herşey ortada. Sen evrimi bilimi anladığın için,büyü kitabını nasıl öğreneceğini soruyosun. Ee buda bilimin sana yansıması olsa gerek. 

Seni düz olarak okudum dediğin kuranı kerimi, anlayarak okumaya davet ediyorum :) ( evet evet sert çıktım )

Dinden senin gibileri gördükçe tiksindim, tüm evreni bi kaçyüz sayfaya sığdırıldığını sanıyorsunuz. 

Araştırma ve merak; Kuran tarafındanda yüceltilmiştir. İlk emir oku, bunu emreder: çevreni, insanı, doğayı ve evreni okumanı (anlamanı) emreder. Metafiziğe inanmamak sistemsel bir bilgiyi araştırmayacağım anlamına gelmez, büyüye inanmamam, büyüyü araştırmamam gerektiği anlamına gelmez. Eğer kurana inandığını söylüyorsan sede araştırmalısın herşeyi OKUmalısın.

Seni kuranı kerimi, anlayarak okumaya davet ediyorum :) ( evet evet sert çıktım )

Kaldıki şu an İNANÇ ve GERÇEKLİK arasında bir tartışmaya giriyoruz istersen sabaha kadar tartışalım ama bi sonuca varamayız. Bu tartışma değil, kendi doğrularımızı dikte ettirme çabası olur. İNANCIN senin içinde kalsın arkadaşım, eğer kabala ile ilgili birşey biliyorsan yaz bilmiyorsan başka konu aç orada tartışalım.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

yanlış bilmiyosam hz. süleymanın gizli ilimler kitabından elde edilmiştir ancaK kötü yönde kullanılıyor.. bilhassa tavistock,ülliminati örgütü tarafından kullanılıyor

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek

bence, kurandan daha felsefik ve yararlı. takipteyim

kahrolsun bağzı şeyler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    israiloğulları ve şeytan ilişkisi adında bi video vardı onu bi izleyin bende tam bitiremedim baya bi kabala geçiyordu birde videodaki adam ve videonun amacıyla ilgili bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    melikeduyar
    melikeduyar's avatar
    Dişi

kaba la :D behçat ç esprisi yapayım dedim.

nedir bu kabala tam olarak yahudilik mi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Illuminati Vol2 belgeselinde söylüyordu;Kabala bir kaç sayfadan oluşan bir metindir diye.Sadece 3 harften bile dünyanın sırlarına vakıf olabileceğimiz anlatılıyor.Örneğin E=mc2...Bir de Hz.Süleyman'a bağlamak yanlış olur diye düşünüyorum.İki tane Süleyman vardır,teorisi var.Birisi peygamber olan,diğeri büyücü olan...

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

bizim icin omer celakil neyse 

yahudiler icinde kabalacilar oyledir

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek

Ern3st bunu yazdı:

Kuran okumuş normal akıl seviyesindeki birinin bunu söylemesi çok zordur.Ya art niyuet ya da cehaletten kaynaklanır.Allah büyüyü imkansız kıldığını söylemiyor zaten ama bunu yapanlara hiç de müjdeli haberler vermiyor.Büyüyü görmek kuranı tasdik ettiğine göre imanın daha kuvvet kazanması gerekirken imanından vazgeçenler zaten sahih bir iman üzere değillerdir.

Wordpressten tiksiniyorum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek

HuwelAsK bunu yazdı:

Ern3st bunu yazdı:

Kuran okumuş normal akıl seviyesindeki birinin bunu söylemesi çok zordur.Ya art niyuet ya da cehaletten kaynaklanır.Allah büyüyü imkansız kıldığını söylemiyor zaten ama bunu yapanlara hiç de müjdeli haberler vermiyor.Büyüyü görmek kuranı tasdik ettiğine göre imanın daha kuvvet kazanması gerekirken imanından vazgeçenler zaten sahih bir iman üzere değillerdir.

kuranı zaten normal ve daha aşağı akıldakiler benimser. yüksek akıl sahipleri,onun bir insan yazması oldugunu çabucak anlar. kuranı okumadan önce git sümer mitolojisini incele. biraz bilgi sahibi ol. bilgin olmadan fikir yürütme. 

kahrolsun bağzı şeyler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

maserati bunu yazdı:

bizim icin omer celakil neyse 

yahudiler icinde kabalacilar oyledir

şu konudaki en açıklayıcı gönderi bu oldu sanırım. :D birden aydınlanma hissettim.

Toplam Hit: 10130 Toplam Mesaj: 38