folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kabinedeki Değişiklikler İle İlgili

Kabinedeki Değişiklikler İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    hocalar selam..

haberlerde izlediğim kadarıyla en az 4-5 bakan göreve atandığını televizyondan öğrendiğini, sürpriz olduğunu söyledi

bunlar başbakanın kafasına göre mi seçiliyor ki ? önceden konuşulup görüşülmüyor mu ? örneğin ; sizi milli eğitim bakanlığına düşünüyoruz vs. gibi fikir alışverişi yapılmıyor mu ?

kadından sorumlu bakan olan biri nasıl oluyorda bir günde milli eğitimin başına geliyor mesela ? bu şahsın daha önceden eğitim-öğretim konularıyla ilişiği var mı yok mu bu düşünülmüyor mu ?

milli eğitim yalnızca bir örnek, diğer tüm bakanlıklar için de geçerli, ekonomist adam enerji ve tabii kaynakların başına geliyor falan filan..

bakanların yeni görevlerini televizyondan öğrenmesi nasıl bir kafadır ey tbt müridleri bunu bana kim anlatabilir :D var mı böyle bir şey ya ??

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

öyle kardeşim.. türkiye burası..

futbol takımında bile kaleci kaleden başka yerde oynamaz..

All is well
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    haberlerden nefret etmeye basladım..

www.tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    eskiden kabinenin yarısı milli görüştü şimdi tamamı oldu.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Bu değişikliklerin yapılması gerekliydi.Özellikle milli eğitim bakanı kendi kurumundaki akp taraftarları tarafından bile sevilmeyen birisi.Bunun gibi pekçok örnek verebiliriz.Adalet bakanı mesela.Adalet kavramını önce bir sözlükten açıp okuması gerekliydi.Allahtan o da gitti.Enerji bakanı ise Taner yıldız hemşerim olduğu için biliyorum 4-5 yıldır adı bakanlık için geçiyordu.Sonuç olarak hükümet uzatmaları oynuyor ve farklı oyuncular denemek zorunda.Umarım ülkemiz için yararlı olur.Hangi partiden olursa olsun benim ülkeme hizmet etsin.Onların görevi bu.Görevlerini en iyi şekilde yapsınlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    mr66tr bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu değişikliklerin yapılması gerekliydi.Özellikle milli eğitim bakanı kendi kurumundaki akp taraftarları tarafından bile sevilmeyen birisi.Bunun gibi pekçok örnek verebiliriz.Adalet bakanı mesela.Adalet kavramını önce bir sözlükten açıp okuması gerekliydi.Allahtan o da gitti.Enerji bakanı ise Taner yıldız hemşerim olduğu için biliyorum 4-5 yıldır adı bakanlık için geçiyordu.Sonuç olarak hükümet uzatmaları oynuyor ve farklı oyuncular denemek zorunda.Umarım ülkemiz için yararlı olur.Hangi partiden olursa olsun benim ülkeme hizmet etsin.Onların görevi bu.Görevlerini en iyi şekilde yapsınlar.

hocam tabi ki de öyle.. önceki kabinedeki milli eğitim, maliye, kültür-turizm bakanlarını görmek bile insanı gıcık ediyordu.tabi ki ülkem için hayırlı olacaksa varsın yeniler olsun.

ben de parti adı vererek açmadım konuyu zaten, bu ülke partizanlıkla bir yere varamaz, kim fayda sağlayacaksa o çalışsın

yalnızca atamaların usulü ile ilgili bir eleştiri yaptım.yani insan en azından televizyondan öğrendiğini falan söylemez de komik duruma düşmez değil mi ? şimdi onların ne ciddiyeti kaldı insanların gözünde..

bir de şunu eklemek isterim ki, kim yararlı olacaksa o gelsin dememe, parti vs. belirtmememe rağmen zihniyet aynı olduktan sonra isimlerin değişmesinin pek bir fark yaratmayacağı kanısındayım..

dediğin gibi hükümet uzatmalarını oynuyor, insanları ne kadar bilinçlendirebilirsek din-iman üzerinden oy alışverişini o kadar engelleriz.o parti iyidir ülkeye iyi hizmet ediyor diye düşünen versin oyunu, diyecek laf yok tabi.önemli olan başka faktörlerin etkisini azaltmak

bu konuda hepimize ama hepimize görev düşüyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    İşte türkiyedeki demokrasi arkadaşlar. Tayyip baba ve çiftliği

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

MGK  ve TSK hakaret eden adamı MGK Üyesi olarak atamak en komigi sanki vatandaşla ve TSK ile dalga geçiyor RTE

Bakanlıgını televizyondan ögrenmekse ayrı bir komedi

vah memleketimin haline

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

benım anlamadıgım nokta iktidar partisi kendi içinden(veya tbmm dışı) mı seçmek zorunda ?

mesela chp den bi vekli bakanlığa atayamaz miydi?

tarihte varmı böyle muhalefet vekiliyle bakanlık ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı:

benım anlamadıgım nokta iktidar partisi kendi içinden(veya tbmm dışı) mı seçmek zorunda ?

mesela chp den bi vekli bakanlığa atayamaz miydi?

tarihte varmı böyle muhalefet vekiliyle bakanlık ?

tabi ki başka partiden de atayabilir, ama niye böyle bir şey yapsın..tarihte olduğunu da pek sanmam..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    iktidar partisi kimse bakanlıklar onlardan seçilir genelde... başbakan seçer ve asla daha iyi görev yapacak adamı seçmez sadece kendinden olsun yeter... hocam bakanlık diyorsun da ne bakanlığı? adı bakanlık birer kuklalar! tayyoş sus dedimi konuşamaz şunu diyeceksin dedi mi başka laf koyamaz! şimdiye kadar buna uymayanları gördük ya istifa ettirildiler ya da ihraç edildiler! burası türkiye burada işler bu şekilde yürüyor...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 1893 Toplam Mesaj: 13