folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Kablolardaki Sanayi Tipi Altın Uç Mevzusu

Kablolardaki Sanayi Tipi Altın Uç Mevzusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

arkadaşlar kabloların ucunun bu şekilde kaplanmış olması kaliteli veri aktarımı için önemli bir mesele midir ? veri aktarımını görüntü ses aktarımını çok fazla etkileyen bir durum mudur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

düz mantık . iletkenlik için kalite maddenin saflığı önemli . ne kadar kaliteli malzeme o kadar iyi iletkenlik okadar pahalı olacaktır. 

o altın uç muahabbetide her yerde var . yok anfi bağlantı kabloları , kaliteli kulaklıklar , benim duyduğum altın uçlu kablolar :

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Elimde 7 ve 5 amperlik aküler var.4ah bir motora tam akım veremiyor,kablodan ötürü.Birçok kablo denedim,hepsi de aşırı derece ısınıyor.Tahminim 1ah bile çekemiyor motor.Bende merak ediyorum,acaba altın kablolar ile bu sorun çözülür mü ?

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

topraklaması iyi olduğundan sinyal gürültüsü az olur. yani verim yüksek olur

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocam aux ile sadece ses taşımayacakmısın sesde o kadar iyi birşeye gerek olacağını sanmıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

hdmı için bazıları gereksiz demişti bazıları etkiliyor demişti bende gittim denedim harbiden fark vardı aralarında biri sanırım krom kaplı diğeri altın uçlu dediklerinden denedim görüntü krom kaplı olanda daha farklı görünüyordu yanı ekranda geçişlerde sorun vardı yakından bakınca renklerin doygunluk oranlarında farklar vardı altın uçlu olanda ise taktim herşey olması gerektiği gibiydi fakat ben okuduğum makaleler de fark olmayacağı yazıyordu kullaklık kablolarında fark olurmu orasını bilmiyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Bir yere kadar çok etkiliyor. Altin uçlu ve kesiti kalin kablolari tercih ederim görüntü sistemlerinde. Kablonun uzunluğu ihtiyacinizdan uzun olmamali. 

Şarj cihazlarinda da kablonun iyi ve kisa olmasini tavsiye ediyorum. Zira note3'de araçta bir kabloyla zar zor şarj ederken, farklı bir kabloda 40dkda şarj edebiliyorum. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı

Hocam aux ile sadece ses taşımayacakmısın sesde o kadar iyi birşeye gerek olacağını sanmıyorum.

Su anda dandik bir kablo kullanıyorum hocam ancak kalite iyi degil ses cok dusuk geliyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek
    obie bunu yazdı

Elimde 7 ve 5 amperlik aküler var.4ah bir motora tam akım veremiyor,kablodan ötürü.Birçok kablo denedim,hepsi de aşırı derece ısınıyor.Tahminim 1ah bile çekemiyor motor.Bende merak ediyorum,acaba altın kablolar ile bu sorun çözülür mü ?

Kullanacagin kablonun kesitini yukseltmelisin... 6 yada 10 Ø kullanabilirsin.

Another day another death another sorrow another breath...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwateR
    SwateR's avatar
    Erkek
    obie bunu yazdı

Kablo kesitin küçük geliyordur. Büyük kesitte kablo kullanın. Motorun çektiği akım, kabloya fazla geldiğinden ısınıyor.

Ayrıca altın kablo olmaz benim bildiğim. Sadece uçları, bağlantı yerleri, jackları vb. 

Toplam Hit: 1634 Toplam Mesaj: 12
aux altın data hdmi kablo