Kablolu İnterneti Kablosuz Yapmak
-
tablete kablolu internet kullanabilirmiyim.
tabletleri hiç sevemedim bir türlü.. babam almış illa internete bağlansınlarda modem kablolu. modemi değiştirmeyelim diyorum.
yardımcı olursanız sevinirim. her tableti eline aldığında soruyor.
-
wifi var mı yok mu baksana
-
http://www.nt.com.tr/praktica-tp-7-1-deri-kilifli-tablet.html baglanırsın wıfı agı ıle
-
HeyQirs bunu yazdı
http://www.nt.com.tr/praktica-tp-7-1-deri-kilifli-tablet.html baglanırsın wıfı agı ıle
tamda bu işte. bunun için modemin kablosuz olması gerekmiyormu. zaten abimlerde internete girebiliyor kablosuz.
ben kendi evinde internete girsin diyorum.
şimdi şöyle birşey gördüm bir aparatla modem kablosuza mı çevriliyormuş ne. öyle birşey varsada olur.
modem değişmesinde ne olursa artık
futurist tarafından 04/Şub/14 14:18 tarihinde düzenlenmiştir -
tableti pc ye baglayarak kullanabilirsin sanirim hocam, cogu android cihazda internet gecisi diye bi mod vardir.
ama bunun dezavantaji pcnin herzaman acik kalmasi gerek + her kablo oynamasinda net kopacak.
tablet icin en iyisi wi-fi genede bununla cozebilirsin sorununu. -
bende o sıkıntının olacağını tahmin ediyorum
ama 3 gün sonra bıkacağından 100 küsür para ödeyip tekrar modem alınmasın diye düşünüyorum.
yoksa kablo tak çıkar bilgisayarın canına okunacak ama pratik bir yol arıyorum
-
ya modem alacaksınız yada access point başka türlü olmaz.
-
usb portu vardır onun usb to rj45 gibi bişey bağlar kullanırsın diye düşünüyorum kanımca, hiç denemedim ama araştır bi android tablete usb ethernet çevirici taktıkmı çalışıyomu diye.
-
iSo bunu yazdı
usb portu vardır onun usb to rj45 gibi bişey bağlar kullanırsın diye düşünüyorum kanımca, hiç denemedim ama araştır bi android tablete usb ethernet çevirici taktıkmı çalışıyomu diye.
driverı neyle kuracaksın?
-
bir yerlerden çalışan herhangi bir kablosuz modem bulup kablolu modeme acses point olarak bağlayabilirsin muride hanım
ayrıca:

-
zalimadam bunu yazdı
bir yerlerden çalışan herhangi bir kablosuz modem bulup kablolu modeme acses point olarak bağlayabilirsin muride hanım
ayrıca:

elimde bağlı olan çalışan kablolu bir modem ve kablosuz modem var
bu dediğiniz işlemi nasıç yapacağım biraz ayrıntı verirmsiniz.
ne almam lazım acses point için ne gerekli
yani bir kablomu adı ne biraz açıklarmısınız.