folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kablonet Hakkında?

Kablonet Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

ucuz ucuz diye araştırdım. para lübnanlıya gitmesin diye biri adsl bağlattım. talepten bir hafta içinde açıldı, iki gün bağlı kaldım sonra kopmalar, kesintiler aldı başını gitti. mesela cumartesi yarına iş yok gireyim nete diyosun zonk net yok :D öyle bişey,

defalarca müşteri hizmetleriyle görüştüm buarada bana kol gibi telefon faturaları girdi.

bir sorunla ilgili; en fazla yapabildikleri modemin fişini çekin beş saniye bekleyin takın, sonra iki üç dakka ışığın yanmasını bekle yansın. sonra konturol et onbeşer dakkanı yeyip, telefon parası ve sorunun çözülememesi cabası.

iki hafta sonra geri iptal ettirdim. bağlantı ücreti de kol gibi girdi .

işin garip yanı ben 07-05-2009 açtırıp, 25-05-2009 da kapattım bana haziran ayında da fatura yollamışlardı :) 62 milyon toplam fatura geldi telefonla görüşmeler yüzünden 40 milyon da telefon parasıgirdimmi. :S

bana en son Gaziantep bölgesinde genel arıza olduğunu söylediler. diğer yerlerde nasıl bilemem. ama hiçmi hiç memnun kalmadım. şu var;

müşteri temsilcileri nazik, iptal ederken de nazik ve işlerini iyi yapıyorlar. haziran ayı faturam için itiraz dilekçesi yazdım. iptal ettiler.

ancak ttelekomun faasonu olduğu için bazı şeyleri ttelekom yapıyor diye düşünüyorum. mesela hafta sonları sürekli kopturuyor bağlantıyı kendisine geçsin millet diye.

velhasıl ttnetegeçtim. bağlantı kopması yok..

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabagliturk
    karabagliturk's avatar
    Erkek

Arkadaslar benim iş ortağım kablonete geçti 27,50 liraya 512 ile baglanıyor ve 65 le çekyorum dedi.bende 1024 olmasına ragmen 105 le çekiyorum.Yani hız konusunda sorununuz olmasın o kadar farketmez....

başlangıçta 55 lira modem parası verdi  45-27,50=17,50 eder 3 ayda parası fazlasıyla cıkıyor.

en ekonomik kablonet

Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti Şahsıyım.
Toplam Hit: 1595 Toplam Mesaj: 13