Kablonet Tanıyamadığım Bilgisayarlar
-
RaNGeR bunu yazdı: ; manhyak bunu yazdı:
----------------------------- -----------------------------
. Sen git türksat ekibi çağır, baksınlar bir bakalım. => Arkadaşlar bosna hersekte yaşıyorum kablonet kullanıyorum
----------------------------- ----------------------------- -
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------RaNGeR bunu yazdı: ; manhyak bunu yazdı:
. Sen git türksat ekibi çağır, baksınlar bir bakalım. => Arkadaşlar bosna hersekte yaşıyorum kablonet kullanıyorum
-----------------------------Yaw herneyse, teknik ekibi çağırsın işte :) Türkiye'de Türksat var ondan onu söyledim :))
-
RaNGeR bunu yazdı:
-----------------------------SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------RaNGeR bunu yazdı: ; manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Yaw herneyse, teknik ekibi çağırsın işte :) Türkiye'de Türksat var ondan onu söyledim :))
-----------------------------Boşnakcamı biliom hoca elin gavuruna nasıl anlatcam daha benim çözemediğim şeyi :d
-
hocam modemden sadece senın ve arkadaşının mac adresine izin ver sizden başka kimse giremez nete
-
mürit res at bi modeme?
-
veritas219 bunu yazdı:
-----------------------------hocam modemden sadece senın ve arkadaşının mac adresine izin ver sizden başka kimse giremez nete
-----------------------------Hocam modemin ara yüzünde ayar yapılacak hiçbişey yok okadar dandik bi alet
-
modemi değiştirin ozman hocam çok fazla seçenek yok
-
Teknik servisi çağır, yanına boşnakça bilen birini bul, derdini anlat.. Bırak teknik servis düşünsün nedenini :)
-
binaya gelen kabloda bi baglanti hatasi olmasin ? bizim binada swichler ile dagitiolardi ana hattan belki senin swichden farkinda olmadan baskasinada net vermis olabilirler mi die dusundum bi an olabilitesi nedir bilmem ama bi kontrol et eger sistem ole ise
ps : ingilizcedemi bilmiolar ara cat pat anlat derdini teknik servis cagir gelincede ac pc ni goster bu ne alaka de essek deillerse anlarlar herhal :D