folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Kablonet Tanıyamadığım Bilgisayarlar

Kablonet Tanıyamadığım Bilgisayarlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

RaNGeR bunu yazdı: ;                                                                           manhyak bunu yazdı:

-----------------------------                                                                     -----------------------------

. Sen git türksat ekibi çağır, baksınlar bir bakalım.          =>                             Arkadaşlar bosna hersekte yaşıyorum kablonet kullanıyorum

-----------------------------                                                                     -----------------------------

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

SweetyVolty bunu yazdı:
    -----------------------------

RaNGeR bunu yazdı: ;                                                                           manhyak bunu yazdı:

. Sen git türksat ekibi çağır, baksınlar bir bakalım.          =>                             Arkadaşlar bosna hersekte yaşıyorum kablonet kullanıyorum

Yaw herneyse, teknik ekibi çağırsın işte :) Türkiye'de Türksat var ondan onu söyledim :))

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

RaNGeR bunu yazdı:

SweetyVolty bunu yazdı:

Yaw herneyse, teknik ekibi çağırsın işte :) Türkiye'de Türksat var ondan onu söyledim :))

Boşnakcamı biliom hoca elin gavuruna nasıl anlatcam daha benim çözemediğim şeyi :d

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    veritas219
    veritas219's avatar
    Erkek

hocam modemden  sadece senın ve arkadaşının mac adresine izin ver sizden başka kimse giremez nete

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

mürit res at bi modeme?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

veritas219 bunu yazdı:

hocam modemden  sadece senın ve arkadaşının mac adresine izin ver sizden başka kimse giremez nete

Hocam modemin ara yüzünde ayar yapılacak hiçbişey yok okadar dandik bi alet

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    veritas219
    veritas219's avatar
    Erkek

modemi değiştirin ozman hocam çok fazla seçenek yok 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Teknik servisi çağır, yanına boşnakça bilen birini bul, derdini anlat.. Bırak teknik servis düşünsün nedenini :)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

binaya gelen kabloda bi baglanti hatasi olmasin ? bizim binada swichler ile dagitiolardi ana hattan belki senin swichden farkinda olmadan baskasinada net vermis olabilirler mi die dusundum bi an olabilitesi nedir bilmem ama bi kontrol et eger sistem ole ise 

ps : ingilizcedemi bilmiolar ara cat pat anlat derdini teknik servis cagir gelincede ac pc ni goster bu ne alaka de  essek deillerse anlarlar herhal :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 2301 Toplam Mesaj: 20