folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Kablosuz Ağ/Modemlere Bağlanamıyrum!Dns Kısmı Boş Kalıyor

Kablosuz Ağ/Modemlere Bağlanamıyrum!Dns Kısmı Boş Kalıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1-Otomatik ip ve otomatik dns verdigin ayar sekmesinde(TCP/IP)  dns bolumunde -gelismis- sekmesine gir karsina glecek penerede IP adress bolumu var orada DHCP enable yazisini gordugune emin ol...ve alt tarafta Automatik numeric seceneginin isaretli oldugundanda emin ol.

2-İntel software icin anlatacam notebook'u acim(5dk) sen 1 i kontrol et...bu arada nb yu acmaktan vazgectim windows tooldan baglanmiyorsa intel den de baglanmayacaktir yapacagin sey wireless adoptor driveri kaldirip yeniden yuklemek. :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca bana modeminin markasını ve modelini yazarmısın? En basiti ile firmware güncellemeni tavsiye ederim. Birde kablosuz ağ bağlantıları listesindeki tüm bağlantıları silip 0 dan bağlanmayı denermisin bir kez daha

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    8mm haci arkdasinin modemi getirmis ondada sorun cikmis,sorun pc tarafinda galiba.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

hoca sorun pc de..hem farklı modemde denedik onu gectim biz iki laptopu baglamaya calısırkende aynı sorun oluor yani modemle işimiz yokkende..

ilk önce ip atamasında sorun varmı die dhcp ye bakmıstım zaten dhcp etkin

arkadas evde deil simdi gelsin tekrar baglamaya calısacam önerilerinizi bekliorum sagolun hocalar (:

baska istediiniz yer varsa screen alabilirm

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 3814 Toplam Mesaj: 15