folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kablosuz Fare Önerisinde Bulunabilirmisiniz

Kablosuz Fare Önerisinde Bulunabilirmisiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Yeco bunu yazdı:
    -----------------------------
    Logitech m505 kesinlikle aradığın fare 50lira 3 ay önce aldım ne bir sıkıntı var ne de pili bitti.

kesinlikle bu seri çok iyi bende m305 kullanıyorum,1.92 boyum var halıyle ellerımde buyuk ama oldukça memnunum.bi duracell le aylarca bakmıyosun arkana :D oyun dahi oynasanda aynı :)

Bir var,Bir yok..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Tavsiye ederim hocam. Alalı 5 ay oldu ve her akşam oyun oynamama rağmen hala pili bitmedi :) Gerçekten güzel bir ürün.

LOGITECH M505 NANO UNIFYING WIRELESS LASER NB MOUSE (SIYAH)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

hocam walla 7 8 senedir kablosuz kullanıyorum. artık illallah ettim tam önemli yerde pil bitiyo falan bikaç gün sonra kablolu alacam.

sana tavsiyem kesinlikle kablolu al, kablosuzlar içinde pil olduğu için ağır oluyo ve kablosuz kabloluya göre daha az performans sergiliyo üstelikte daha pahalı, git düzgün bitane kablolu al pil derdiymiş falanmış fişmanmış uğraşma

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

metalkolik bunu yazdı:

hocam walla 7 8 senedir kablosuz kullanıyorum. artık illallah ettim tam önemli yerde pil bitiyo falan bikaç gün sonra kablolu alacam.

sana tavsiyem kesinlikle kablolu al, kablosuzlar içinde pil olduğu için ağır oluyo ve kablosuz kabloluya göre daha az performans sergiliyo üstelikte daha pahalı, git düzgün bitane kablolu al pil derdiymiş falanmış fişmanmış uğraşma

hocam  masam malesef kabloluya müsaitte değil nerden baksan 2 metre var kasayla fare arasında    bu marathonu kullanan varmı nasıl bir faredir

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

microsoft almada napıyorsan klavyeside bokdan mause side hayatımda bukadar dandikj ürünyapan biyer görmedim :S a4tech 15 liralık klavyesi bile bunun yapdıgı kalvyeden sağlam + mauseleride öyle

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
Toplam Hit: 2268 Toplam Mesaj: 16