Kablosuz Gizli Kamera

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Pencereyi Kapat

asasUZUN MENZİLLİ KABLOSUZ ÇÖZÜM Açık alanda yaklaşık 2.5 kilometreden görüntü ve ses transferi yapar.İstenirse kamerası değişebilir. Gizli kamera olarak da kullanılır. Kapalı alanda yayın mesafesi yaklaşık 500-1000 metre. Ayarlanabilir 4 kanalı vardır.12 Volt DC akımla çalışır. Hem alıcı hem de verici için beraberinde 12 voltluk adaptörleri de verilir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Hem güvenlik için hem de hobi olarak kullanabileceğiniz telsiz kamera ! İster bilgisayarınıza bağlayın ( tv kartı gerektirir), ister görüntüleri videounuza kayıt yapın, isterseniz de tv bağlayıp canlı görüntüyü izleyin.
  3. Ev ve iş yeri tipi kablosuz telsiz kamera
  4. 1.2 GHz Yüksek frekans hassasiyeti (Açık alan:150 m , Kapalı alan: 100 m kapasite) 380 TV line, renkli yüksek çözünürlük
  5. Profesyonel kullanım için bilgisayar veya takip monitörüne bağlayabilme.
  6. Kameranızı 9 voltluk pil ile besleyebilir bu sayede seyyar olarak da kullanabilirsiniz (Pil ve bağlantı konnektörü pakette mevcuttur.)
  7. Paket İçeriği:
  8. Kamera, receiver, receiver ve kamera için dc adaptörü, receiver TV bağlantı kablosu, 9V pil ve pil bağlantı konnektörü , 1,5metre koaksiyel kablo

------------------------------------------------------------------

vs.

elinde böyle kamera olan veya kullanmış olanlar varmı? görüntü kalitesi bakımından işe yararmı? Görüntüdeki nesneler yazılar rahat okunabilirmi?

9. "Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

kaçpara hocam bu

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    bunun turkiye de satisi olsa manyak olurdu o zaman bizim eski  patrona ayarladigim  kizlarla cekilmis bi suru goruntusunu satardim:amatorun babasi olurdu  hem:))yada direkt internete verirdim a.q.:))bunun turkiye de satisi falan varmi hocam link ver ilgilenelim bi ara onla  deli bi alet o .

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  12. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    la bunun aynısı bende de var dubai den gelmişti manyak bişey yaw ses ve görüntü net geliyo çok ucuza gelmişti bize 50 $ gibi bişey (Benimki 100 mt ydi bu arada)
  13. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sheriff
    sheriff's avatar
    Erkek
    bu cihazdan türkiyede var. izmirde çankayada eski bit pazarı diye tabir edilen yerde var. ama cihaz çok iyi bir cihaz değil. kablolu olanından ben kullanıyorum apartmanın sokak kapısına taktım. evden tvden dışarıyı izleyebiliyorum. kapı çalınca tv den av ye geçiyorum kim gelmiş görüyorum. bana kablolusu 10 mt. kablosu adaptörü her bişiyi 45 ytlye gelmişti. fiyatı da gayet uygun. görüntü kalitesine diycek bişi yok baya iyi. ışık yeterli olursa iyi görüntü alınabiliyor. ancak eksileri var bunlardan birincisi kamerayı gizlemek için komple gizleyip sadece mercek dışarda kalıcak şekilde montaj yapılamıyor mercek ısınıyor görüntü kırmızı bir hal alıyor. ayrıca kablosuzu sürekli frekans kaçırıyor. 1 saatte bir ayar yapmanız gerekiyor. fiyatıda öel uçuk değil kablosuz takımı 115 ytl. fiyat performans oranı çok yüksek. bu paraya baya iyi işler yapıyor tavsiye ederim. kablolusunu aşağı yukarı 1 yıldır kullanıyorum tık demedi. izmirde olduğuna göre istanbulda da bulabilirsiniz. mesela eminönü-sirkeci-karaköy taraflarında mutlaka vardır.

Alayına İsyan İnadına Göztepe
  14. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    cankaya da varsa eminonu dogubank ishaninda da  olur o maldan almam lazim bi tane olay kapi park degil taqacam mevki ye orayi gozlicek o kadar.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  15. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek
  16. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    evet Türkiyede de var hatta www.beles.org diye bi site var orda rastlamıştım hem de öle 50 dolar falan değil 30 yetele:) idi...
  17. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reomel
    reomel's avatar
    Erkek
    bende var bundan 60 YTL ye almıştım. gayet güzel bir alet. ev içinde rahat rahat çekiyor renkli sesli. aspirin kutusunun içine koymuştum ben :)) bilgi isteyen arkadaşlar reomell@gmail.com dan bana ulaşabilirler.

Aslında buraya yazi yazmasini hic sevmiyorum ama insanın içi durmuyorki illaki buraya birşeyler yazası geliyor. eee sonra ne oluyor gelip birisi bunları okuyor. eline birşey geçiyormu hayır bu kadar şeyi okuyacağına aç forumdan bir döküman oku en azından bilgine bilgi kat gelmiş burda boyle bos bos yazilari okuyosun. bak hala da devam ediyor okumayin kardesim belki ozel birşeyler yazacam. tamam vazgeçtim yazmıyorum.
  18. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

www.hobim.net en iiyisi buradır yıllardır alışveriş yaparımburdan...güzel ürünleri var

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  19. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 7990 Toplam Mesaj: 12