Kablosuz Gizli Kamera
-
Pencereyi Kapat 
UZUN MENZİLLİ KABLOSUZ ÇÖZÜM Açık alanda yaklaşık 2.5 kilometreden görüntü ve ses transferi yapar.İstenirse kamerası değişebilir. Gizli kamera olarak da kullanılır. Kapalı alanda yayın mesafesi yaklaşık 500-1000 metre. Ayarlanabilir 4 kanalı vardır.12 Volt DC akımla çalışır. Hem alıcı hem de verici için beraberinde 12 voltluk adaptörleri de verilir.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Hem güvenlik için hem de hobi olarak kullanabileceğiniz telsiz kamera ! İster bilgisayarınıza bağlayın ( tv kartı gerektirir), ister görüntüleri videounuza kayıt yapın, isterseniz de tv bağlayıp canlı görüntüyü izleyin.
- Ev ve iş yeri tipi kablosuz telsiz kamera
- 1.2 GHz Yüksek frekans hassasiyeti (Açık alan:150 m , Kapalı alan: 100 m kapasite) 380 TV line, renkli yüksek çözünürlük
- Profesyonel kullanım için bilgisayar veya takip monitörüne bağlayabilme.
- Kameranızı 9 voltluk pil ile besleyebilir bu sayede seyyar olarak da kullanabilirsiniz (Pil ve bağlantı konnektörü pakette mevcuttur.)
- Paket İçeriği:
- Kamera, receiver, receiver ve kamera için dc adaptörü, receiver TV bağlantı kablosu, 9V pil ve pil bağlantı konnektörü , 1,5metre koaksiyel kablo
------------------------------------------------------------------
vs.
elinde böyle kamera olan veya kullanmış olanlar varmı? görüntü kalitesi bakımından işe yararmı? Görüntüdeki nesneler yazılar rahat okunabilirmi?
- Hem güvenlik için hem de hobi olarak kullanabileceğiniz telsiz kamera ! İster bilgisayarınıza bağlayın ( tv kartı gerektirir), ister görüntüleri videounuza kayıt yapın, isterseniz de tv bağlayıp canlı görüntüyü izleyin.
-
kaçpara hocam bu
-
bunun turkiye de satisi olsa manyak olurdu o zaman bizim eski patrona ayarladigim kizlarla cekilmis bi suru goruntusunu satardim:amatorun babasi olurdu hem:))yada direkt internete verirdim a.q.:))bunun turkiye de satisi falan varmi hocam link ver ilgilenelim bi ara onla deli bi alet o .
-
la bunun aynısı bende de var dubai den gelmişti manyak bişey yaw ses ve görüntü net geliyo çok ucuza gelmişti bize 50 $ gibi bişey (Benimki 100 mt ydi bu arada)
-
bu cihazdan türkiyede var. izmirde çankayada eski bit pazarı diye tabir edilen yerde var. ama cihaz çok iyi bir cihaz değil. kablolu olanından ben kullanıyorum apartmanın sokak kapısına taktım. evden tvden dışarıyı izleyebiliyorum. kapı çalınca tv den av ye geçiyorum kim gelmiş görüyorum. bana kablolusu 10 mt. kablosu adaptörü her bişiyi 45 ytlye gelmişti. fiyatı da gayet uygun. görüntü kalitesine diycek bişi yok baya iyi. ışık yeterli olursa iyi görüntü alınabiliyor. ancak eksileri var bunlardan birincisi kamerayı gizlemek için komple gizleyip sadece mercek dışarda kalıcak şekilde montaj yapılamıyor mercek ısınıyor görüntü kırmızı bir hal alıyor. ayrıca kablosuzu sürekli frekans kaçırıyor. 1 saatte bir ayar yapmanız gerekiyor. fiyatıda öel uçuk değil kablosuz takımı 115 ytl. fiyat performans oranı çok yüksek. bu paraya baya iyi işler yapıyor tavsiye ederim. kablolusunu aşağı yukarı 1 yıldır kullanıyorum tık demedi. izmirde olduğuna göre istanbulda da bulabilirsiniz. mesela eminönü-sirkeci-karaköy taraflarında mutlaka vardır.
-
cankaya da varsa eminonu dogubank ishaninda da olur o maldan almam lazim bi tane olay kapi park degil taqacam mevki ye orayi gozlicek o kadar.
-
-
evet Türkiyede de var hatta www.beles.org diye bi site var orda rastlamıştım hem de öle 50 dolar falan değil 30 yetele:) idi...
-
bende var bundan 60 YTL ye almıştım. gayet güzel bir alet. ev içinde rahat rahat çekiyor renkli sesli. aspirin kutusunun içine koymuştum ben :)) bilgi isteyen arkadaşlar reomell@gmail.com dan bana ulaşabilirler.
-
www.hobim.net en iiyisi buradır yıllardır alışveriş yaparımburdan...güzel ürünleri var
-