folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Kablosuz Hoparlör Yapmak? (Eletronik Yardım)

Kablosuz Hoparlör Yapmak? (Eletronik Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Değerli TBT müritleri bir kablolu hoparlörü örn:5+1,2+1 vs vs uygun bir fiyata kablosuz yapabilirmiyiz? Yaparsak nasıl yapılır malzemeler ne olur?Yazılım gerekir mi?

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

yapabilirsen haber ver usta

la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek

Dostum ben yaptıgım olayı soylıyeyım sana bluettoh kulaklığı söktüm ses sisteminnin girişine bağladım.. eve geldiğimde kablo falan takmıorum bluetooth otomatık bağlanıo dırek... bu konuda bluettoth kulaklık kalıtelı olursa ses de kalıtelı aktarılır...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Bu araçlarda kullanılan  radyo yayını yapan istasyonlar onlardan bi çözüm önerisi olan arkadaş var mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Shuqufe bunu yazdı:
    -----------------------------

Dostum ben yaptıgım olayı soylıyeyım sana bluettoh kulaklığı söktüm ses sisteminnin girişine bağladım.. eve geldiğimde kablo falan takmıorum bluetooth otomatık bağlanıo dırek... bu konuda bluettoth kulaklık kalıtelı olursa ses de kalıtelı aktarılır...

Düz mantık ve mükemmel sonuç :D faydalı bir tavsiye :) ama netbabanın istediği bu değil,bütün hoparlörler kablosuz olacak evde kablo istemiyorum diyor.

@netBABA: yapılabilir belki. youtubeda arat how to make wireless speakers diye sonuçlara bakın :)

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:

Shuqufe bunu yazdı:

Düz mantık ve mükemmel sonuç :D faydalı bir tavsiye :) ama netbabanın istediği bu değil,bütün hoparlörler kablosuz olacak evde kablo istemiyorum diyor.

@netBABA: yapılabilir belki. youtubeda arat how to make wireless speakers diye sonuçlara bakın :)

Evet dostum sen olayı anlamışsın.Benim ufaklığın kablolara allerjisi var da :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

5+1 in uyduları 4ohm luk hoparlor oluyo genelde hani kablosuz için basit filtreli bi devre eklesen bile ona pil dayanmazki  her kolonun dibine 12v 4a   aku koysan oda 24 saat anca idare eder

hoparlorler hep sabit biyerde duruyorsa   duvar dibinden kablo kanalı döşe kablolara erişemesin ufaklık :)

onekine?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu arada konu niye gizli ???

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

wireless audio transmitter ve reiceverlar var aslında.

bir tane 5.1 için transmitter ve 5 adet reciever alıcaksın.

sonra ses sisteminin çıkışlarını transmitter bağlayacaksın. Hoparlörlerede recieverları bağlayacaksın. Olacak.

ama bu sistemler ses sitemlerine nasıl adapte edilir önemli olan o.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

her hoporlorün dibinde priz varsa olabilir. am modulator yaparsın 5 tane ayrı frekanslarda çalışan 5de alıcı koyarsın.tabii bunun için biraz elektronik bilgisi ve zaman gerekli.

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 5116 Toplam Mesaj: 16