Kablosuz Hoparlör Yapmak? (Eletronik Yardım)
-
Değerli TBT müritleri bir kablolu hoparlörü örn:5+1,2+1 vs vs uygun bir fiyata kablosuz yapabilirmiyiz? Yaparsak nasıl yapılır malzemeler ne olur?Yazılım gerekir mi?
-
yapabilirsen haber ver usta
-
Dostum ben yaptıgım olayı soylıyeyım sana bluettoh kulaklığı söktüm ses sisteminnin girişine bağladım.. eve geldiğimde kablo falan takmıorum bluetooth otomatık bağlanıo dırek... bu konuda bluettoth kulaklık kalıtelı olursa ses de kalıtelı aktarılır...
-
Bu araçlarda kullanılan radyo yayını yapan istasyonlar onlardan bi çözüm önerisi olan arkadaş var mı?
-
Shuqufe bunu yazdı:
-----------------------------Dostum ben yaptıgım olayı soylıyeyım sana bluettoh kulaklığı söktüm ses sisteminnin girişine bağladım.. eve geldiğimde kablo falan takmıorum bluetooth otomatık bağlanıo dırek... bu konuda bluettoth kulaklık kalıtelı olursa ses de kalıtelı aktarılır...
-----------------------------Düz mantık ve mükemmel sonuç :D faydalı bir tavsiye :) ama netbabanın istediği bu değil,bütün hoparlörler kablosuz olacak evde kablo istemiyorum diyor.
@netBABA: yapılabilir belki. youtubeda arat how to make wireless speakers diye sonuçlara bakın :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Shuqufe bunu yazdı:
-----------------------------Dostum ben yaptıgım olayı soylıyeyım sana bluettoh kulaklığı söktüm ses sisteminnin girişine bağladım.. eve geldiğimde kablo falan takmıorum bluetooth otomatık bağlanıo dırek... bu konuda bluettoth kulaklık kalıtelı olursa ses de kalıtelı aktarılır...
-----------------------------Düz mantık ve mükemmel sonuç :D faydalı bir tavsiye :) ama netbabanın istediği bu değil,bütün hoparlörler kablosuz olacak evde kablo istemiyorum diyor.
@netBABA: yapılabilir belki. youtubeda arat how to make wireless speakers diye sonuçlara bakın :)
-----------------------------Evet dostum sen olayı anlamışsın.Benim ufaklığın kablolara allerjisi var da :D
-
5+1 in uyduları 4ohm luk hoparlor oluyo genelde hani kablosuz için basit filtreli bi devre eklesen bile ona pil dayanmazki her kolonun dibine 12v 4a aku koysan oda 24 saat anca idare eder
hoparlorler hep sabit biyerde duruyorsa duvar dibinden kablo kanalı döşe kablolara erişemesin ufaklık :)
-
Bu arada konu niye gizli ???
-
wireless audio transmitter ve reiceverlar var aslında.
bir tane 5.1 için transmitter ve 5 adet reciever alıcaksın.
sonra ses sisteminin çıkışlarını transmitter bağlayacaksın. Hoparlörlerede recieverları bağlayacaksın. Olacak.
ama bu sistemler ses sitemlerine nasıl adapte edilir önemli olan o.
-
her hoporlorün dibinde priz varsa olabilir. am modulator yaparsın 5 tane ayrı frekanslarda çalışan 5de alıcı koyarsın.tabii bunun için biraz elektronik bilgisi ve zaman gerekli.
-