Kablosuz İnternette Diğer Bilgisayarı Görmek (Soru)
-
bugün arkadaştan duydum merak ettim
5 katlı bir apartmanda oturuyormuş. 5. kattaki 3. ve 1. kattaki interneti ortak kullanıyorlarmış.
5. kattaki şifreyi vermiş.
fakat diyorki: ben ders çalışırken bilgisayar açık. sonra geçmişe baktığımda benim girmediğim siteler görüyorum.
5. kattaki kullanan çocuk oyun oynasa benim geçmişime düşüyor. ben onun hangi siteye girdiğini görüyorum bu nasıl olur dedi.
bilen varmı çok değişk geldi?
-
aynı tarayıcı hesabını kullanıo olabilirlermi?
-
Gmail hesabını onun chrome unda açtın mı hiç
-
canerator bunu yazdı
+1 google hesabı
-
canerator bunu yazdı
+1
-
ben değilim. bilmiyorum sorayım
-
koray bunu yazdıcanerator bunu yazdı
+1
-
sordum alakam yok dedi ama bilemiyorum gerisini
-
çocukla alakası yoksa girdiğnini nasıl biliyormuş yada onun giridiğini ne biliyormuş sorsana ?
edit: belki kendi tarayıcısında başka birinin hesabı eklidir ondan oluyordur yuklarıdaki çocukla ne alakası var bırakın oyununu oynasın çocuk.
zalimadam tarafından 13/Nis/14 21:02 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam bunu yazdı
çocukla alakası yoksa girdiğnini nasıl biliyormuş yada onun giridiğini ne biliyormuş sorsana ?
edit: belki kendi tarayıcısında başka birinin hesabı eklidir ondan oluyordur yuklarıdaki çocukla ne alakası var bırakın oyununu oynasın çocuk.
bir apartmanda 3 kişi ortak modem. 1 ve 3. kattaki beraber ders çlaışıyorlar. o çalıştıkları saatte bu sitelere giriş olmuş.
sonradan bilgisayara bakınca görmüşler. şimdi modemi 3 kişi kullanır. bunları 2 girmediyse sen kimden şüphelenirsin :)
en üstt kattada 10 yaşında çocukları var oyun oynarmış online dedi.
benim bilgisayardaki geçmişte bir sürü oyun sitesi çıkıyor hatta uygunsuz başka sitelerde çıkıyor dedi ama alakam yok.
oda ortak wiressde böyle olurmu diye sordu.
herkes bu tarayıcıda başka hesap dediğiniz şey yani ben başka bilgisayarda gmail hesabımı açıyorum. açık bırakıp gidiyorum. bu pek mantıklı gelmedi şahsen. geçmişle alaka bulamadım. peki tarayıcıları silip tekrar yüklesin denesek nasıl olur
-
futurist bunu yazdızalimadam bunu yazdı
bir apartmanda 3 kişi ortak modem. 1 ve 3. kattaki beraber ders çlaışıyorlar. o çalıştıkları saatte bu sitelere giriş olmuş.
sonradan bilgisayara bakınca görmüşler. şimdi modemi 3 kişi kullanır. bunları 2 girmediyse sen kimden şüphelenirsin :)
en üstt kattada 10 yaşında çocukları var oyun oynarmış online dedi.
benim bilgisayardaki geçmişte bir sürü oyun sitesi çıkıyor hatta uygunsuz başka sitelerde çıkıyor dedi ama alakam yok.
oda ortak wiressde böyle olurmu diye sordu.
herkes bu tarayıcıda başka hesap dediğiniz şey yani ben başka bilgisayarda gmail hesabımı açıyorum. açık bırakıp gidiyorum. bu pek mantıklı gelmedi şahsen. geçmişle alaka bulamadım. peki tarayıcıları silip tekrar yüklesin denesek nasıl olur
Mantıklı gelmedilik birşey yok var olan birşey. Hesabını kullanarak tarayıcı verilerini senkronize eder çoğu tarayıcı. Bakınız chrome ayarlar gelişmiş senkronizasyon ayarları

bağlantıyı koparmak için yine aynı yerden hesap bağlantısını kesin desin.
canerator tarafından 14/Nis/14 21:15 tarihinde düzenlenmiştir