Kablosuz Kameraya İhtiyacım Var Nerden Bulabilirim?
-
çizik atmayı sevmem ama kısa vadede benzer bir proje düşündüğüm için bu konuyu saklamak istedim
-
@sakabey
güvenlik kamerası olarak çözünürlüğü yüksek ve daha sağlıklı bi sistem kurulabilir aslında ;), hareket sensörlüsü filan, biraz gevur sitelerinde araştır niyetin varsa (novalgin tavsiye etmiş)
@tacir
dealextreme ucuz ama kalite problemi var malasef(çin) :(, amarikan malı bambaşka, ayrıca bu sitede ucuz
@zamazingo
en az 3 katı :)6 kanallı yazıyo orda :D, dealextremede satılan en ucuz kalem gizli kameraları türkiyede ilkten 300 liradan satışa sundular :)
@antivir-US
hacı bu linkini verdiğim kamera tv ye bağlanabiliyo dimi ? kameranın yanındaki büyük alıcı parçayı kameranın yanına sabitlersek, mesafe sorunu kalmaz :) uçağın gidebildiği yere kadar görüntü kaydı yapar kamera
@lalada
MQ-9 $139.95+ KAMERA $29.70 = 170 dolar , 30 dolarda kargo olsa 200 dolar 80 dolar nerden ekledin ?
hacı görüyosun malı :) resimlerden filan, işçilik 10 numara gözüküyo, videolarıda çok iyi, bence bide google dan araştır uçağın kullanıcılarının yorumlarını, not; araştırırken sakın başka uçaklara kanma :) sr-71 den, f-35 e kadar hepsini yapmış gevur ama en süperi MQ-9 avcı :) o önündeki kamera koyma yeri sağa sola hareket edebiliyor
ayrıca alırsan bi tur verirsin dimi lan ? :D
-
Son_Angut bunu yazdı:
-----------------------------
@sakabey
güvenlik kamerası olarak çözünürlüğü yüksek ve daha sağlıklı bi sistem kurulabilir aslında ;), hareket sensörlüsü filan, biraz gevur sitelerinde araştır niyetin varsa (novalgin tavsiye etmiş)
@tacir
dealextreme ucuz ama kalite problemi var malasef(çin) :(, amarikan malı bambaşka, ayrıca bu sitede ucuz
@zamazingo
en az 3 katı :)6 kanallı yazıyo orda :D, dealextremede satılan en ucuz kalem gizli kameraları türkiyede ilkten 300 liradan satışa sundular :)
@antivir-US
hacı bu linkini verdiğim kamera tv ye bağlanabiliyo dimi ? kameranın yanındaki büyük alıcı parçayı kameranın yanına sabitlersek, mesafe sorunu kalmaz :) uçağın gidebildiği yere kadar görüntü kaydı yapar kamera
@lalada
MQ-9 $139.95+ KAMERA $29.70 = 170 dolar , 30 dolarda kargo olsa 200 dolar 80 dolar nerden ekledin ?
hacı görüyosun malı :) resimlerden filan, işçilik 10 numara gözüküyo, videolarıda çok iyi, bence bide google dan araştır uçağın kullanıcılarının yorumlarını, not; araştırırken sakın başka uçaklara kanma :) sr-71 den, f-35 e kadar hepsini yapmış gevur ama en süperi MQ-9 avcı :) o önündeki kamera koyma yeri sağa sola hareket edebiliyor
ayrıca alırsan bi tur verirsin dimi lan ? :D
turun lafı olmaz. fiyata gelince dediklerin 170 dolar 56 dolarmı ne charger var + 50 küsür dolarda uzaktan kumanda.o 139 $ mıdır nedir o sade uçağın body si mork. o değilde onu taşımak için güzel bi çanta lazım.bunu alınca öyle kartonda taşımak olmaz.alüminyum çantan olucak içinde alet edevat sökücen takıcan falan kanatları icabında toplarken.bi eski dandik laptop (izlemek için vs).öyle kumanda falan da sarmaz hoca rs232 ile falan pcye bağlıycaksın tuşlarla gezdiriceksin uçağı muhakkak.boğaziçiliyim ben kilyos kampüsündeyim 1 ay içinde dediğim sistemi toplarım heralde gelenlere bi tur bindiririm.hatta parayla kiraliyim parası çıksın diyecemde ameleler düşürür şimdi bide onlamı uğraşcam.bide bu düşse olay çıkar ergenekondan alırlar beni -
bak bu profesyonel bi camera hd bundan alirsan normal arabana bile baglarsin :)
-
Son_Angut bunu yazdı:
@antivir-US
-----------------------------hangi link hoca,ben orada kendi başına bi kamera falan göremedim,özelliklerinde yazıyodur...
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------Son_Angut bunu yazdı:
@antivir-US
-----------------------------hangi link hoca,ben orada kendi başına bi kamera falan göremedim,özelliklerinde yazıyodur...
ilk verdiğim link
http://www.nitroplanes.com/wosmlora24gh.html (kamera derken, kablosuz kamera ve ekipmanlarını kastettim) -
evet güzelmiş tv den de izlenebiliyo,mesafesi de yaklaşık 150 metre imiş.bence güzel ve fiyatı da uygun.Yalnız ürün kadar da kargo parası ödersin ona
-
predator cok guzelmıs ama o tek pervane ucurabılcekmı o koca makıneyı ?
-
kameranın kablosunu kes,al sana kablosuz kamera.!! yani biraz yaratıcı olun arkadaşlar her şeyi devletten beklemeyin dimi?
-
aradigin sey uzakta degil vodafone cingöz bi arastir istersen.:) taksitlendirme ile gayet ucuza gelio ayni zamanda cingöze takacagin hatta dogru 1000dk ücretsiz belirli sabit ücreti vardi taahhütlü aliyosun