folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kablosuz Klavye Ve Mouse?

Kablosuz Klavye Ve Mouse?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

şarj edilebilir ise al

hicbir sorun cıkarmıyo oyunlarda klavyenin pili yılda 3-4 kere degistirsen yetiyo mouseda ortalama 1 ay filan gidio 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

tavsiye edenlen arkdaşlar oyun oynuyorsunuz değilmi?

satıcı adam az önce dediki oyun ise alma çünkü mesela bir tula 10sn yeden fazla basamazsın kendini kilitliyormuymuş ne yani mesela counter oynarken "w" basıp ilerliyorum ya 10sn sonra benim eleman duruyo elimi kaldırıp tekrar basmam gerekiyormuş?

kasap havasında halay çekmek istemem?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    logitech kullanıyorum dayı ben kullanma klavuzunda 80 cm çeker yazıto ama ben 5 metreden kullana biliyorum filmizlerken felan :) nede olsa logitech :)

Dayı senin monitor kac inç? Ya da sanırım monitor olarak duvarı kullanıyorsun sinema havası olsun diye:)))  Aynısından ben de yapıcam:P

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı:

satıcı adam az önce dediki oyun ise alma çünkü mesela bir tula 10sn yeden fazla basamazsın kendini kilitliyormuymuş ne yani mesela counter oynarken "w" basıp ilerliyorum ya 10sn sonra benim eleman duruyo elimi kaldırıp tekrar basmam gerekiyormuş?

Yok yok alakası yok ben counterda oynuyorum,crysiste oynuyorum ne kilitlenmesi..Satıcı adam satmak istemiyor herhalde malını :S Bir de aldıysan biraz paraya kıy labtec'in 20 ytl'lik modelleri de var onlardan alma :)

Ama en sevdiğimde yatakta film izliyorum ya mesela alıyorum fareyi yanıma durdurma,oynatma,uykum gelince direkt kapatma işlemlerimi kalkamadan hallediyorum :)) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:
    logitech kullanıyorum dayı ben kullanma klavuzunda 80 cm çeker yazıto ama ben 5 metreden kullana biliyorum filmizlerken felan :) nede olsa logitech :)

Dayı senin monitor kac inç? Ya da sanırım monitor olarak duvarı kullanıyorsun sinema havası olsun diye:))) Aynısından ben de yapıcam:P

samsung n plus 2000:1 kontrast 17" niye 19 almadın diyeceksin adam 19 da aynı fiyat verdi ben kare seviroyrum ondan 17 aldım. monitörüm iyidir.. :)

19 alacaksan http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=nLed6NGG6l9lEoJNLJslKw

buraya felan bak  ben 17" ye 330 verdim 19" netde 400 felan ama paranın hakkını veriyo onu bil yani arkadaşın laptopu var adam benim pcnin başından kalkmıyo oyun oynarken :)

Birde rene demişki bilgisayarcı adam pilli kullanmaz diye ben şarjlı pilli kullanıyorum maose devmlı faal 1,5 ay oldu şarj etmedim daha canavar gibi zaten programını atınca logitechin pil durumunu görebiliyoırsun Şak diye gitmiyo yane

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    shadowan bunu yazdı:
    patates bunu yazdı:

Yok yok alakası yok ben counterda oynuyorum,crysiste oynuyorum ne kilitlenmesi..Satıcı adam satmak istemiyor herhalde malını :S Bir de aldıysan biraz paraya kıy labtec'in 20 ytl'lik modelleri de var onlardan alma :)

Ama en sevdiğimde yatakta film izliyorum ya mesela alıyorum fareyi yanıma durdurma,oynatma,uykum gelince direkt kapatma işlemlerimi kalkamadan hallediyorum :)) 

dayı sendeki marka modell ne? birde fiyatı ne 3 aşağı 5 yukarı ve birde:) aşrj olayları nasızl batarya filan

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Ben teknosadan 50 ytl gibi bişeye almıştım. "Microsoft  wireless Optical Desktop 1000" yazıyor kutunun üstünde..Programı da var yüklediğinde mouse ve klavye üstündeki tuşları ayrı ayrı programlayabiliyorsun..Ve kalan şarj durumunu da gösteriyor..Kutuda 6 aydan fazla pil ömrü diyor ama bu ortalama bir değerdir,senin kullanımına göre değişir..Benim pc 15 saat filan açık kalıyor günde gelen pillerin göstergesinde azıcık bir düşüş oldu uzun süredirde kullanıyorum,tavsiye ederim :)..
Toplam Hit: 2812 Toplam Mesaj: 18