Kablosuz Kulaklık 19.90 Tl
-
Anladığım kadarıyla kablosuz fare ile aynı mantık? Peki televizyonda nasıl kullanılacak? Yeni nesil televizyon olması lazım herhalde usb girişli felan? Bir de bunun mp3 playera takılanından var mı? Kulaklık bozuldu, eğer varsa böyle birşey alırım.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------adam gibi birşey alaydın hocam. kulaklık önemlidir
-----------------------------Kulaklıkla fazla işi olan biri değilim , Bana sadece geceleri lazım oluyor : ) Hayatımda en zevk aldığım şeylerden biri film izlerken uyuya kalmak , Geçen zamanda başıma bir olay geldi Kaybedenler kulübünü izlerken uyuya kalmışım filmde çarpışmalar oluyor ses sistemi açık tabi ben uyanınca farkına varıyorum çok utandım ama yapcak birşey : ) fiyatıda uygun geldi görsellik okadar önemli değil zaten gece kullanıcam. Bu beni götürür herhalde bozulursada daha sağlamını alırız verdik daha siparişi : )
-
-
sitede çok hoş şeyler de var.:)
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Gece yatarken sinema keyfini BU cihazla yaşıyorum hocam alacaksan BUNDAN alacaksın :) Kualklığı görünce resmen güldüm ya :)
-----------------------------oha :| onu alana kadar sağlam kablolu bi sennheiser ya da http://store.universal-music.co.uk/euro/ibeats/beats-by-dre-ibeats-black-high-performance-in-ear-headphones/invt/78200754/ alır insan
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bunlarda iyimiş keşke konuyu açtıkdan sonra alsaymışım
-
-
Kreyzi bunu yazdı:
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Gece yatarken sinema keyfini BU cihazla yaşıyorum hocam alacaksan BUNDAN alacaksın :) Kualklığı görünce resmen güldüm ya :)
kaç para bu hacı
-----------------------------cimri tek fiyat buldu 258 tl
-
Hocaam gulmekten gozlerimden yas geldi..anten takmislar lan bildigin kulakliga ahahahah :D alttaki posttada jetgili gorunce iyice koptum :D:D