Kablosuz Mauselar Neden Wi-Fi Üzerinden Şarj Olmuyor.
-
KaRaKuLe bunu yazdıasa42 bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
bence hani şu sallayınca şarj olan saatler gibi bişi de yapılabilir sonuçta mouse hep hareketli altında minik bir dinamo eklense hareketten hep piller şarj olur.
>saati salladığın kadar hareket ettirmiyorsun mouse u hocam, yeterli enerjiyi bulamazsın ordan
>kablosuz şarj cihazına elektriği getirebilmek için gene kablo kullanmak gerekecek ve mouseın wireles olmasının bi manası kalmayacak. masaüstülerde belki olabilir ama laptoplarda olmaz o mesele. ama laptopa dock yapabilinecek kadar minik bi mouse geliştirebilirsen takınca ordan şarz olur sonra çıkarırsın kullanırsın. hem mausu nere koydum diye de düşünmene gerek kalmaz. tabi laptopda sokacak yer bulabilirsen
Bunun için şöyle bişey olabilir notebook için ekranın üst tarafına bi şarj dock yapıştırılır kullanılmadığı zaman ordan şarj edilir. Desktoplar için ise monitörün bi bi tarafı kullanılabilir hani arabalarda telefon tutucular varya o hesap.
Ayrıca hocam mousun altında eklenecek minik dinamolarla çok daha fazla enerji elde edilebilir hele 1-2 saat counter oyna yada knight kas bak bakalım nasıl elektrik üretiyorsun :)
peki 1-2 saat cs de ne kadar pil ömrü yediğini biliyormusun hocam :D
-
Hocam şimdi beni Mycity'e bağlatma şimdi sana öyle bi fikir veririmki mouse teknolojisine yeni bir boyut getiririm :D
Ayrıcana dinamo sayısını arttırabiliriz :)
-
buraya bir post duseyim. guzel konu.
-
BarisYigit bunu yazdı
a4tech battery free fareleri var.
hem mousepad görevi hem hafif ve pilsiz.
evet cevabı aldım , sanırım dağılabilirim.
Adamlar yapmış. Fakat piyasada hiç görmedim.
-
PanxeR bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
a4tech battery free fareleri var.
hem mousepad görevi hem hafif ve pilsiz.
evet cevabı aldım , sanırım dağılabilirim.
Adamlar yapmış. Fakat piyasada hiç görmedim.
bak biz lafını yaparken adamlar yapmış bile :S
-
bu mouse un fiyatı 230$
-
gerenk yok!
-
ben 5 yıl önce kullanıyordum yeni icat edilen bir şey degil bu
-