Kablosuz Mouse Kargo Dahil 9.90 TL
-
-
up olsun gece göremeyenlere..
-
bedavaymıs hocam, Saglammıdır dicemde 10tl amk saglam olmasa ne olacak.
-
"Ürün özellikleri üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilememektedir. Ürün bilgileri haber verilmeksizin değiştirilebilir."
bu nasıl açıklamadır yarabbi. -
bu özellikleri barındırıyormu gerçekten acaba.
iş görüyorsa alayım 10 tane satayım dükkanda.
-
Piyasa fiyatı 15 25 tl arası
-
yurtdışından böyle ucuz bir mouse alayım dedim, kendi mouse umun usb zımbırtısını kırdım yanlışlıkla.. neyse geçici olarak bi mouse alayım dedim, bi kaç gün sonra dönme şeysi bozuldu.. mouse belki aynı bu markaydı, tip olarak benziyor baya.. yani çok da sağlam bir şey beklememek lazım.. ucuz dediğim şey de klavye ve mouse seti birlikte 15 frankdı en ucuzu buydu..
alacaklar öyle toplu almasın, sonra elinizde kalmasın
-
Aytekinet bunu yazdı
"Ürün özellikleri üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilememektedir. Ürün bilgileri haber verilmeksizin değiştirilebilir."
bu nasıl açıklamadır yarabbi.küçük kızı gösterip sonra evde kalmış dul kızımızı kakalayabiliriz demek hocam
-
Ucuz etin suyu kara olur hesabı dikkat edin elde patlamasın.
Kıçı kırık zarf gönderiyorsun 5-6 tl kargo parası alıyorlar. Hadi anlaşmalı 3 lira olsun. 7 tl lik maldan Hayır mı gelir.
-
ben denemek için siparişi verdim, gelsin iyi mi kötü mü görücez :)
-
La 10 lira amk evladiyelik mi olsun