Kablosuz Nete Biri Giriyor Heralde
-
Merhaba arkadaşlar arasıra gözüm takılıyo wlan ışı zırtpırt yanıp sönüyo nette yavaşlık var paso bağlantı kopuyo bugünde böyle birşeye rasdladım nereden anlarım acaba birinin girdiğini ?

-
Modem marka ve modelin nedir ?
-
airties 211 ne yapmamı önerirsiniz paso bağlantı kopuyo duvara vracam bu modemdense eğer bu olay :S
-
Modemin sayfasına gıreceksın(arayuzu mu ne denılıyor) ondan sonra oarada ınternete kımlerın baglandıgını goruyorsun zaten,kendı pc nıde orada goruyorsun.
Ama kımseın gırmesını ıstemıyorsan gıt sıfresnı degıstır ve zorlastır,kımseylede paylasma.Olsun bıtsın...
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
airties 211 ne yapmamı önerirsiniz paso bağlantı kopuyo duvara vracam bu modemdense eğer bu olay :S
-----------------------------Hocam şimdi istersen Sol sekmede araçlar, yönetim yada adsl içerisinde " durum " diye biryer olucak ordan bağlantıları görüntüleyebilirsin. Böyle bir sorunun varsa ve önüne nasıl geçerim dersen;
1- Wireless a iyi bir şifre koyabilirsin wpa.
2- MAC adresi filtreyerek engelleyebilirsin.
3- Wireless'ı kendin kullanmıyorsan komple kapatabilirsin.
-
şifrelemen wep ise giren çıkan bol olur :A mac adreslerini engelle ve wpa2 yap. kimse giremez :|
-
Hocam sol panelden KABLOSUZ menüsüne tıkladığın zaman o an kablosuz olarak modeme bağlanan pc leri ve isimlerini görebilirsin, ordan mac adresini alabilir ve engelleyebilirsin..
-
saolun arkadaşlar hemen uyguluyorum :)
-
slm nerdesin semt olarak bana yakın mısın yoksa
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------
slm nerdesin semt olarak bana yakın mısın yoksa
-----------------------------:D:D aç ya :D
-
Mac adresi engellemek yerine sadece belirlediğin mac adresinin/adreslerinin bağlanmasını sağlayabilirsin. Daha etkili bir çözüm.