folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kabuklu Fındık İşini Yapanlar İyi Para Varmıdır?

Kabuklu Fındık İşini Yapanlar İyi Para Varmıdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Gezegenin en iyi fındığı Giresunda yetişir ve burada üreticiden alımı 4,25 TL civarı. Sen nası 4.5-5 TL ye satıyorsun. Hediyelik, ikramlık fındık dombul fındıktır. Lezzeti en iyisidir ve Giresun teslimi peşin para (yada banka teminat mektuplu olmak şartı ile 30 gün vadeli)4,5 - 4,8TL den sana yaklaşık 80 bin ton bulabilirim. Randıman %45-%60 arsıdır.

Özetle 4.5-5 TL ye nasıl satıyorsun sen?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam bizim dediğimiz fındık ile seninkisi aynı değil.tombul değil uzun fındık

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

aynen yukarda onun tartışması yapıldı birader uzun fındık.

@opusdei

nedir hocam bu iş karlımı sence ne kazanıyorsunuz.

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

bizim burdaki üzümcüler napsın. adamların götünde boza pişiyor bu sıcakta akşama kadar bakalım kuru üzümün fiyatını  kaçtan açacaklar.

edit : kabuklu fındık işini yapacaksan seyyar yapacaksın. dükkanda satacaksan işlek bir yerde olması lazım.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

gecen sene gittim hoca Köyüme ' ordu ' ya ..

Keşke gitmeseydim .. devlet Fındık fiyatlarını bi çekti bi yükseltti kafayı sıyırdık pederle..
    3.750'den verdik kilosunu .. zaten gecen seneki fındıkta iş yoktu randımanı da düşük geldi..
    ama bu sene maşşallahı varmış bahçelerin, fiyatlar konusunda bilgim yok ama Giressunlu bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim ..

Fındık işine hiç girme hoca. batarsın !
    20'tonun üzerinde fındık var artık gitmeyeceğiz ailecek . Söküp kivi yetiştirmeyi düşünüyoruz ..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

FIndıkta dünya tekeli olduğumuz halde pazarı belirleyemiyoruz.Çok fazla üretim var.Taban arazilerde fındık ekilemeyecek artık ve belli bir rakımın üstünde k yerlerde de üretim yapılamayacak.Fındık üretilen alanlar sınırlandırılacak belki bu şekilde fındıktan birileri para kazanabilr.

Toplam Hit: 3569 Toplam Mesaj: 27