Kaç Tl'nizi Verirdiniz.
-
solstice bunu yazdı:
-----------------------------
Volaris bunu yazdı:
Gecen sene benzer bir tatile gecelik 900$ ödedim.
-----------------------------adamda para bok =)
fiyat olarakta maxs 1 milyar verirdim. ama bu kaliteye görede değişebilir.
ve şahsen alanyaya gidipte 1 haftalık 230 liraya tatil yapmıs adamım :D yatak klima yemek, kek servisi içki vs alayı dahil olan 3 yıldızlı bi oteldi.
o yüzden yukarda dediğim maxs fiyat büyük ihtimal değişir.
hangi ayda yaptın.hangi otel ? :) -
şimdi açıkca söyle böyle bir yer varda kiraya vermeye çalışıyorsan ben talibim arkadaş . fiyatta anlaşırız. at pm birde mail vereyim resimlerini salla . gitmeyen top olsun :D
-
dim suit otel olması gerekiyo :) 3 kişi bide erken rezarvasyon şekli ile olmustu.
edit : ay olarak temmuzun sonunda gitmiştim
-
solstice bunu yazdı:
dim suit otel olması gerekiyo :) 3 kişi bide erken rezarvasyon şekli ile olmustu.
hocam oralar tosmur ya.oraya alanya bile demiyoruz. orda 40 bin tl ye ev alırsın :)) -
hocam emin ol aynı paraya merkezindede yapardım :D ama orda yemek felan içki hiç bişi yoktu :) zaten amac alanya değildi :)
hernese hocam ama senin fiyat aralıgın 500 600 liradan asagı olmamalı gibi duruyo ;)
-
solstice bunu yazdı:
hocam emin ol aynı paraya merkezindede yapardım :D ama orda yemek felan içki hiç bişi yoktu :) zaten amac alanya değildi :)
hernese hocam ama senin fiyat aralıgın 500 600 liradan asagı olmamalı gibi duruyo ;)
eyw saol :) -
Bak şimdi attığım pm nin aynısını aha bura yazıyorum
ilave olarak iki gece de masaja Rus girl gelsin sağlamından 1500 arkadaşım.hava soğuk zaten denize girilmez . masajla idare ederiz a.q. :D
-
yok olmaz ukraynalı filan :D Ruslar sağlamdır kırılmaz dökülmez :D
-
Bahsettiğin evden birkaç tane daha varsa yurtdışındaki tur operatörleriyle irtibata geç. Daha sağlam para gelir.
-
Kız arkadaşım yanımda olursa eğer, paranın değeri yoktur ne kadarsa veririm :P