Kaçak Telefon İmei Hakkında
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------dandik bi telefon bul.
onun imei numarasini bu kaçaka yaptırt.
adamlar yapıyor 5-10 tl ye :)
-----------------------------eminmisin hocam çevrende yaptıran varmı yani sorun olmuyo dimi
-----------------------------hocam telefon kırılıyor mu kırılamıyor mu onu öğren.
mesela çin malı telefonlara evinde programla kendin atabiliyorsun.
-
hocam benım arkta aldı n97 1 ay fln oldu gecen gun imei klonlu oldugu cıktı fln imei kapandı aldıgı yere goturdu 5 liraya yenı imei attılar 1 saat sonra gittik aldık telefonu
-
:) telefonun kapanacak..
pasaport un varsa turkcell hizmet merkezine gidip 5 tl karsiliginda kayit yaptirabilirsin ben oyle yapmistim :)onun haricinde telefoncular vs sirkecide yaptirirsin 50/100 lira arasi degisebilir.
-
Martech bunu yazdı:
:) telefonun kapanacak..
pasaport un varsa turkcell hizmet merkezine gidip 5 tl karsiliginda kayit yaptirabilirsin ben oyle yapmistim :)onun haricinde telefoncular vs sirkecide yaptirirsin 50/100 lira arasi degisebilir.
-----------------------------50-100 naptın hocam .aldıgın yer china telefon satıosa direk 5-10 lira arası yapar benım ark işte goturdu aldıgı yere yeni imei attı 5 liraya sorun olmuo pek
-
eski bi telefonunu imei sini alıcan ona kopyalıcan..
-
Hacılar işkembe-i kübranızdan sallamayın lütfen:). Imei si klon olan telefonu pasaporta kaydettirmeyle kullanılır hala getiremezsiniz. Pasaporta kaydettirmenin espirisi Türkiyede olmayan imeiyşi sisteme kaydettirmek.
-
eğer orjinal n97 ise kesinlikle imei yazdıramazsın.Ama çin malı ise herhangi bir teknik servise götür yanında bozuk eski bir telefonla 5-10 tl arası yüklerler.
-
mescarine bunu yazdı:
Pasaport bulabilirsen birinden daha yeni giriş çıkış yapmış, onun üzerine kaydettir. Ne telefonu kırdıracağım diye uğraş nede başka bişey... Daha temiz yöntem...
-----------------------------En temiz yöntemi bu hatta.5-10 tl ye kayıt olunuyordu galiba eskiden hala olmuyor mu ?
-
Yorumları okumadım.. Ben Bursa'da 10 liraya yapıyorum.. yani ortalama fiyatı bu .. Ona göre al veya alma..
-
karamel bunu yazdı:
-----------------------------Yorumları okumadım.. Ben Bursa'da 10 liraya yapıyorum.. yani ortalama fiyatı bu .. Ona göre al veya alma..
-----------------------------peki hocam elimde eski kullanmadıgım telefonun ımeisi olurmu