Kaçırdığınız Dizileri İzleyebileceğiniz Site
-
internette dolaşırken bir site buldum sizinle paylaşmak istedim.Kaçırdığınız dizileri bu siteden sorunsuz ve temiz bir şekilde izleyebiliyorsunuz.
http://www.pocto.com
-
Reklam kokan hareketler bunlarrr :)
-
iyiymiş
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------reklam meklam ama süper site olmuş eline sağlık
bide mentalistin 2. sez. 2. bölüm olaymış iyi olucakmış bu arada bölümlerde sıralı değil. biraz sorun var gibi sitede ama güzel düşünülmüş tasarım olarak
-
ha bir de görüntü kalitesinide yükseltmeniz lazım
-
sirri bunu yazdı:
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------reklam meklam ama süper site olmuş eline sağlık
bide mentalistin 2. sez. 2. bölüm olaymış iyi olucakmış bu arada bölümlerde sıralı değil. biraz sorun var gibi sitede ama güzel düşünülmüş tasarım olarak
-----------------------------yaw ne reklamı site benim değil ki :D
-
hocam oyle bır yazmıssın kı senın gıbı yanlıs anlama :P
-
rushOut bunu yazdı:
hocam oyle bır yazmıssın kı senın gıbı yanlıs anlama :P
-----------------------------"internette dolaşırken bir site buldum" dedim dolaşırken" anaa bu site benim değil mi lan "diyebilme ihtimalim varmı :PP
-
dizisini değilde film versiyonunu yakında açacağım az kaldı x) dizi için uploader olursa daha kalitesini sunabilirim
-
PanxeR bunu yazdı:
dizisini değilde film versiyonunu yakında açacağım az kaldı x) dizi için uploader olursa daha kalitesini sunabilirim
-----------------------------açtıgında haberimiz olsun artık indirmeyle ugraşmayalım yalnız görüntü kalitesi iyi olura çok daha iyi olur.
-
Aytekinet bunu yazdı:
internette dolaşırken bir site buldum sizinle paylaşmak istedim.Kaçırdığınız dizileri bu siteden sorunsuz ve temiz bir şekilde izleyebiliyorsunuz.
http://www.pocto.com
-----------------------------Oldukça ii bir siteymiş.Beğendim.Yabancı dizilerde görüntü kalitesi de ii.
Yalnız Kurtlar Vadisi Pusu yok içinde =)