Kaçırılmayacak Seminer: IBM Tüm Dünya"Dan Yetkilileri İle Mersin"De!!
-
Seminer I
DÜNYADA AKILLI YAŞAYALIM: SMARTER PLANET / CITIES
Global entegrasyonun yeni düzeyinde hepimiz ekonomik, teknik ve sosyal olarak birbirimize bağlıyız, ancak bu bağlılık yeterli değildir. Aynı zamanda sistemlerimize ve süreçlerimize akıl aşılamamız gereklidir. Dünya daha düz ve küçük hale gelmiştir. Şimdi de daha akıllı olmalıdır.
Seminer II
ETKİN KURUMSAL YAPILANMA/ Building an effective organization
Kurumsal yapılanma için gerekli üç ana başlık : stratejik planlama, pazarlama ve proje yönetimi konularında IBM in ünlü uzmanları bizlerle olacaktır.Stratejik planlamanın ana bileşenleri ve etapları üzerine, Pazarlamanın kurumsallaşmadaki önemi ve proje yönetiminin ilkeleri konularındaki IBM deneyimlerini bizlerle paylaşacaklardır.
Seminer soru ve cevap kısmında sizlerin de kurumsallaşma yolundaki sorularınızı yanıtlayacaklardır.
Tarih: 26.10.2009
Yer: Mersin Üniversitesi :Uğur Oral Konferans Merkezi D SalonuProgram
13:00 -15:00 Seminer I “IBM’in Akıllı Gezegen Vizyonu”
15:00- 15:30 Çay ve Kahve Arası
15:30- 17:30 Etkin Kurumsal Yapılanmahttp://www.mersin.edu.tr/icerik.php?hid=3296
NOT: Gelecek Olanlar linke baksınlar form var doldurup yollamları lazım...!
-
gidilirde mersin uzak yaw
-
"ilk uçakla geliyorum,sorun olmaz mesafe" demeyi çok isterdim..
-
istanbuldaki toplantilarina bile en yetkilileri dedigimiz kimseler gelmiyor. en fazla ortadogu ibm sorumlusu gelir ki Tr de daha buyugunu gormedim :S
-
bu tip konferanslari kacirmayin derim
-
iyi de niye mersin ?
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------
iyi de niye mersin ?
-----------------------------demekki mersin üniversitesi
öğrencileri ve hocaları diğer illerdekileri kişi ve kurumlara nazaran daha fazla uğraşmışlar ;)
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------g2k bunu yazdı:
iyi de niye mersin ?
-----------------------------demekki mersin üniversitesi
öğrencileri ve hocaları diğer illerdekileri kişi ve kurumlara nazaran daha fazla uğraşmışlar ;)
-----------------------------bunun gerçek olmasını çok isterdim.
-
g2k bunu yazdı:
iyi de niye mersin ?
Mersin Ünv. Güzek konfereanslar felan oluyor bu aralar rektör emmi çalışıyor gibi :) geçende şu nineyle dede geldiydi haberlerde çıkan protesto edenler vardıya şehit haberlerini. onlara gidemedim ama :( Ders vardı -
istanbulun suyumu çıkmış :/
-
HighNitro bunu yazdı:
istanbulun suyumu çıkmış :/
-----------------------------La herşey orda biz kıskanıyormuyuz alla alla :/
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------istanbuldaki toplantilarina bile en yetkilileri dedigimiz kimseler gelmiyor. en fazla ortadogu ibm sorumlusu gelir ki Tr de daha buyugunu gormedim :S
-
bu tip konferanslari kacirmayin derim
-----------------------------hocam katıldınmı hiç merak ettmi? ne tür Etkinlikleri var ne tür bilgiler saglıyorlar. bilgin varmı ?