folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Kadıköy Yazıcıoğlu Civarlarındaki En İyi Telefon Tamircisi Kimdir?

Kadıköy Yazıcıoğlu Civarlarındaki En İyi Telefon Tamircisi Kimdir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Elimde bozuk bir General Mobile Discovery var. Gelişinden beri sorun yaşıyoruz. 2 defa garantiye gönderdik çok şerefli firma bi halt yapmadan geri gönderdi. 3. Defadan da bi cacık çıkmayacak. Oncelikle bi telefoncuya gosterip telefonun nesi bozuk nesi çalışmıyor tam olarak öğrenmek istiyorum bu nedenle kadıköy civarındaki en iyi telefoncu kimdir neresidir?

Istanbul'un başka semtlerinden de varsa söylerseniz sevinirim

Edit: duruma göre tüketici haklarına basvuracagim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

bi daha gönder yenisini veriyorlar. bi çok durum biliyorum böyle.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Elimde bozuk bir General Mobile Discovery var. Gelişinden beri sorun yaşıyoruz. 2 defa garantiye gönderdik çok şerefli firma bi halt yapmadan geri gönderdi. 3. Defadan da bi cacık çıkmayacak. Oncelikle bi telefoncuya gosterip telefonun nesi bozuk nesi çalışmıyor tam olarak öğrenmek istiyorum bu nedenle kadıköy civarındaki en iyi telefoncu kimdir neresidir?

Istanbul'un başka semtlerinden de varsa söylerseniz sevinirim

Edit: duruma göre tüketici haklarına basvuracagim

başkasına açtırırsan haklı iken haksız duruma düşersin

adamlar yetkisiz müdehale var bundan bakmadım derse hiç bir sey talep edemezsin

sorunu nu ya onlar la yada tüketici heyeti ile çöz  

bunlardan umudu kesersen normal tamirci yoluna bak

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

sakın öyle birşey yapma garanti dışı kalır elinde patlar. 4. kez aynı hatadan garantiye verirsen yenisini talep edebilisun yada 6. kez garantiye verirsende aynı şey geçerli bunu kovala bence.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Hocalar bu konu hakkında genel kapsamlı bi bilgi alabilir miyim? Telefon benim değil kiz arkadaşın icini actirdi mi bilmiyorum onu öğrenip ona göre size yeniden bi sorarimt

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Başka telefoncuya verme üstat gönder garantiye gitsin, benim tüketici mahkemeleri ile olan konularımı bul eninde sonunda kazanırsın haklıysan,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Hocalar bu konu hakkında genel kapsamlı bi bilgi alabilir miyim? Telefon benim değil kiz arkadaşın icini actirdi mi bilmiyorum onu öğrenip ona göre size yeniden bi sorarimt

Hangi firmanın garantisi altında?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam levente git. Telpanın düzgün bir servisi varsa oda orasıdır. 2 gunde ısımı hallettıler adamlar.

4 leventte iniyosun kanyona dogru yuruyosun yada kanyondan 4 levente dogru gorursun zaten orda bınayı hemen yol uzerınde ıett duraklarını gectıkten sonra

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Cenartor akşam hatunla konuşayım genel kapsamli olarak yazicam hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Abiler telefonun durumunu öğrendim. İçi hiç açılmamış yani garanti kapsamında hala.

Telefonu 3. defa garantiye yolladık. Satın alınan yer Teknosa bu arada.

Şimdi telefonu 4 defa garantiye yollarsak yeni telefon gelecek öyle mi?

Ek olarak telefonun iadesi söz konusu olamaz değil mi? Onda bayağı sorun çıkartırlar diye düşünüyorum. Olabilitesi nedir?

Yeni telefon geldiğinde hiç ellemeden sıfır gibi ikinci elden satmayı düşünyorum üstüne de cüzzi bi miktar ekleyip farklı bi telefon alma planlarımız var geri iadesi olmazsa. Daha mantıklı bir yol var mıdır bildiğiniz?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Abiler telefonun durumunu öğrendim. İçi hiç açılmamış yani garanti kapsamında hala.

Telefonu 3. defa garantiye yolladık. Satın alınan yer Teknosa bu arada.

Şimdi telefonu 4 defa garantiye yollarsak yeni telefon gelecek öyle mi?

Ek olarak telefonun iadesi söz konusu olamaz değil mi? Onda bayağı sorun çıkartırlar diye düşünüyorum. Olabilitesi nedir?

Yeni telefon geldiğinde hiç ellemeden sıfır gibi ikinci elden satmayı düşünyorum üstüne de cüzzi bi miktar ekleyip farklı bi telefon alma planlarımız var geri iadesi olmazsa. Daha mantıklı bir yol var mıdır bildiğiniz?

en yapılmıcak şeyleri yapcam diosun :) Hangi garanti şirketine bağlı telefon onu verebilirsen sözleşmesine bakalım. Genelde garanti şirketlerinde 4 kerede aynı sorun yüzünden garantiye verirsen 4. seferinde iade hakkın var yada yenisi veriolar. O yüzden telefon gelince satmayın kullanın 4. seferde aynısı olduğu zaman yeni telefon alırsınız.

Toplam Hit: 2637 Toplam Mesaj: 15