Kadıköy Yazıcıoğlu Civarlarındaki En İyi Telefon Tamircisi Kimdir?
-
Elimde bozuk bir General Mobile Discovery var. Gelişinden beri sorun yaşıyoruz. 2 defa garantiye gönderdik çok şerefli firma bi halt yapmadan geri gönderdi. 3. Defadan da bi cacık çıkmayacak. Oncelikle bi telefoncuya gosterip telefonun nesi bozuk nesi çalışmıyor tam olarak öğrenmek istiyorum bu nedenle kadıköy civarındaki en iyi telefoncu kimdir neresidir?
Istanbul'un başka semtlerinden de varsa söylerseniz sevinirim
Edit: duruma göre tüketici haklarına basvuracagim
-
bi daha gönder yenisini veriyorlar. bi çok durum biliyorum böyle.
-
The_Cure bunu yazdı
Elimde bozuk bir General Mobile Discovery var. Gelişinden beri sorun yaşıyoruz. 2 defa garantiye gönderdik çok şerefli firma bi halt yapmadan geri gönderdi. 3. Defadan da bi cacık çıkmayacak. Oncelikle bi telefoncuya gosterip telefonun nesi bozuk nesi çalışmıyor tam olarak öğrenmek istiyorum bu nedenle kadıköy civarındaki en iyi telefoncu kimdir neresidir?
Istanbul'un başka semtlerinden de varsa söylerseniz sevinirim
Edit: duruma göre tüketici haklarına basvuracagim
başkasına açtırırsan haklı iken haksız duruma düşersin
adamlar yetkisiz müdehale var bundan bakmadım derse hiç bir sey talep edemezsin
sorunu nu ya onlar la yada tüketici heyeti ile çöz
bunlardan umudu kesersen normal tamirci yoluna bak
-
sakın öyle birşey yapma garanti dışı kalır elinde patlar. 4. kez aynı hatadan garantiye verirsen yenisini talep edebilisun yada 6. kez garantiye verirsende aynı şey geçerli bunu kovala bence.
-
Hocalar bu konu hakkında genel kapsamlı bi bilgi alabilir miyim? Telefon benim değil kiz arkadaşın icini actirdi mi bilmiyorum onu öğrenip ona göre size yeniden bi sorarimt
-
Başka telefoncuya verme üstat gönder garantiye gitsin, benim tüketici mahkemeleri ile olan konularımı bul eninde sonunda kazanırsın haklıysan,
-
The_Cure bunu yazdı
Hocalar bu konu hakkında genel kapsamlı bi bilgi alabilir miyim? Telefon benim değil kiz arkadaşın icini actirdi mi bilmiyorum onu öğrenip ona göre size yeniden bi sorarimt
Hangi firmanın garantisi altında?
-
Hocam levente git. Telpanın düzgün bir servisi varsa oda orasıdır. 2 gunde ısımı hallettıler adamlar.
4 leventte iniyosun kanyona dogru yuruyosun yada kanyondan 4 levente dogru gorursun zaten orda bınayı hemen yol uzerınde ıett duraklarını gectıkten sonra
-
Cenartor akşam hatunla konuşayım genel kapsamli olarak yazicam hocam
-
Abiler telefonun durumunu öğrendim. İçi hiç açılmamış yani garanti kapsamında hala.
Telefonu 3. defa garantiye yolladık. Satın alınan yer Teknosa bu arada.
Şimdi telefonu 4 defa garantiye yollarsak yeni telefon gelecek öyle mi?
Ek olarak telefonun iadesi söz konusu olamaz değil mi? Onda bayağı sorun çıkartırlar diye düşünüyorum. Olabilitesi nedir?
Yeni telefon geldiğinde hiç ellemeden sıfır gibi ikinci elden satmayı düşünyorum üstüne de cüzzi bi miktar ekleyip farklı bi telefon alma planlarımız var geri iadesi olmazsa. Daha mantıklı bir yol var mıdır bildiğiniz?
-
The_Cure bunu yazdı
Abiler telefonun durumunu öğrendim. İçi hiç açılmamış yani garanti kapsamında hala.
Telefonu 3. defa garantiye yolladık. Satın alınan yer Teknosa bu arada.
Şimdi telefonu 4 defa garantiye yollarsak yeni telefon gelecek öyle mi?
Ek olarak telefonun iadesi söz konusu olamaz değil mi? Onda bayağı sorun çıkartırlar diye düşünüyorum. Olabilitesi nedir?
Yeni telefon geldiğinde hiç ellemeden sıfır gibi ikinci elden satmayı düşünyorum üstüne de cüzzi bi miktar ekleyip farklı bi telefon alma planlarımız var geri iadesi olmazsa. Daha mantıklı bir yol var mıdır bildiğiniz?
en yapılmıcak şeyleri yapcam diosun :) Hangi garanti şirketine bağlı telefon onu verebilirsen sözleşmesine bakalım. Genelde garanti şirketlerinde 4 kerede aynı sorun yüzünden garantiye verirsen 4. seferinde iade hakkın var yada yenisi veriolar. O yüzden telefon gelince satmayın kullanın 4. seferde aynısı olduğu zaman yeni telefon alırsınız.