Kadın Dili - "Bükçe"
-
ilgi cekici :D bende diorm rüya nie bana kızıo sürekli ak :D
o hep bişi anlatırken ben kısa anlat diodm :W
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar başka forumlarda yazılı olan şeyleri copy paste yöntemi ile hemen burada yazmayın
biraz kendiniz el emeğiniz ile bişeyler yapmaya çalışın hazır metinleri kullanmak çok kolay
herkes başka forumlarda yazılı olan hikayeleri kopyalayıp buraya yapıştırsa Tahribat.Com hikayeden geçilmez :D
-----------------------------kesinlikle arkadaşa katılıyorum bende tam bunu yazacaktım ki baktım yazmışlar. yakında bebek resmi ve bor madeni geyiğide başlarsa şaşırmamak lazım
-----------------------------Aynen katılıyorum bende dediklerinize ;)
birincisi bu başka forumdan alınmış bişey değil.maille geldi bana.
öyle gördüğümü forumda konu olarak açan biri değilim zaten bu demekki çok farklı gelmiş ki bana açma gereği duydum.
sizde bence modluk veya adminlik yapmak yerine tadını çıkarın hocalar ;)
-
hepsi birebir doğru.. lakiiiiinn bunu kim yapacak şimdi. kadınları anlayıpta köle hayatı yaşayacağıma , hiç anlamayıpta paşa hayatı yaşamayı tercih ederim.
aslında konunun başlığı bence şu olmalı "esarete adım adım" :) -
Bükçe Bu Boru Deil :|
Eline sağlık hoca..
-
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------
hepsi birebir doğru.. lakiiiiinn bunu kim yapacak şimdi. kadınları anlayıpta köle hayatı yaşayacağıma , hiç anlamayıpta paşa hayatı yaşamayı tercih ederim.
aslında konunun başlığı bence şu olmalı "esarete adım adım" :)-----------------------------
hoca sadece mutlu yaşamak içindir bu anlatılanlar :)paşa hayatını da mutsuz yaşamak var ?=)
-
Kadınlar çok vericidir ama eğer sen hep alıp vermezsen, bir gün birden patlarlar. Küçük küçük alırlarsa, büyük büyük verirler
Bu Lafı tuttum:D
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------Kadınlar çok vericidir ama eğer sen hep alıp vermezsen, bir gün birden patlarlar. Küçük küçük alırlarsa, büyük büyük verirler
Bu Lafı tuttum:D
-----------------------------valla bende tam burayı alcaktım dedim bi bütün yorumlara bakam sonra :)
-
Valla burda yazanlar doğruysa yandım. ben gelemem böyle sıkıntılara. hayatım boyunca tek takılıcam da bi ömür tek başına geçmezde şimdi. yapacak tek bişey var ozaman okeye 4. aranıyor. gelmek isteyen PM den mesaj atsın. :)
-
Çok saçma :) Mutlu olmak istiyorlarsa direk söylesinler biz erkekleride uğraştırmasınlar. Mutlu mesut devam etsin hayat
-
evet böyle bi beklentiler var sanırım ben onu leb demeden leblebisini anlayacak olsam medyum olurdum zor iş en güzeli açık açık neyse sıkıntı sölücek delikanlı bi ilişki istiyorum :D