Kadın Olmanın Avantajları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    lemar bunu yazdı:
    -----------------------------
    hepsini topla 10 la carp :) her ay yumurtliyacam diye kuduran ben deilim :) o yuzden iyi bole...
    hehhehehehehehehhehehhehhe  bak bu dogru valla

mimi " yim ben ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    lea olum manyaksınız ne yapmışsınız öle kızınm idside yeni uğramaz artık buralara :)

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    lanetlicocuk bunu yazdı:
    lea olum manyaksınız ne yapmışsınız öle kızınm idside yeni uğramaz artık buralara :)
    ben hep burdayım ugramak ne demek yazdıklarımın arkasındayım sonunda eglence amaçlı yazılar üstelik bazı cevaplar çok hoşuma gitti  

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    ruhkanseri bunu yazdı:

ya kadın olmanın tek avantajı annelık duygusunu tadabılecek olması o duyguyu yasaması

bıde kadının erkegıne sıgındıgındakı o hissi baska hıcbırsey yasatamaz ona

okadar yanı kadının avantajı mavantajı yok

daha cok duygular uzerıne daha fazla yasarız

mantıklı dusunecek olursak erkekler daha sanslı

hem daha zekıler hem hada gucluler hem daha pratıkler egemen olmayı bılırler daha az sacmalarlar

:)

yenilgiyi böyle ısrarsız kabullenen akıllı kızları walla çok severim:)

ha birde çok eski bi türk filmi vardı,orda kadın hiç konuşmuyodu ben de pederle muhabbet ediyom dedim ki:

bu filmdeki kadınlar neden konuşmuyo dedim.Tabi cevap geldi peder dedi ki: -olm eskiden kadınlar akıllıydı:))

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ruhkanseri bunu yazdı:

ya kadın olmanın tek avantajı annelık duygusunu tadabılecek olması o duyguyu yasaması bıde kadının erkegıne sıgındıgındakı o hissi baska hıcbırsey yasatamaz ona okadar yanı kadının avantajı mavantajı yok daha cok duygular uzerıne daha fazla yasarız mantıklı dusunecek olursak erkekler daha sanslı hem daha zekıler hem hada gucluler hem daha pratıkler egemen olmayı bılırler daha az sacmalarlar :)

İşte bir erkeğin eridiği an : )

Kızların asıl avantajı bu... Erkekler ustunluklerı kabul edıldıgınde dagılıyor... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

yahu simdi burda espri olayi var tabi, ti ye aliyoruz herseyi ilk mesajimdada gordugunuz uzere :)

baslamadan once ufak not:unutmamali ki "ana gibi yar olmaz", varmi anne sevkati gibi bir guzellik erkeklerde, baba ayridir tabii, ama ana sevkati daha farklidir...

fakat ve lakin, kadin erkek birbirinden ustun deildir zannimca.. neden? erkek fiziksel guc bakimindan,her nekadar benden daha guclu cok kadin olsada dunyada, genelleme yapinca kadindan daha guclu, daha mantikli olduguda soylene bilir, genelde duygularini katmaz, yada belli bi oranda katar yapacagi ise...

yine fakat ve lakin, kadinlar duygusaldirlar, ve bida kararlidirlar, cok azda sinsidirler :) yani kafalarina bi sey taktilarmi, bunu erkekler gibi dunya aleme reklam etmezler, boylelikle onlerine cikabilecek bilimum engelleri bertaraf ederler, karar verdileri yolda sessiz sessiz ilerlerler ve isdediklerini alirlar, isdediklerini aldiklarindada dunya aleme reklam etmezler, cunku neden? cunku duygusaldirlar onlar isdediklerini almislardir, mutludurlar, baskasinin bunu bilmesi onemli deeldir...

ama ve fakat ve lakin, erkekler yani biz yani ben,nasiliz? bi seyi kafamiza taktik, dunya aleme reklam, onu yapmam istiyom bunu yapmak istiyom, daha yola cikmadan planlarimizdan bahsederiz, binbir turlu engel olmak isteyen cikar karsimiza onlarla ugrasacaz derken, vazgectigimiz olur, kendi kendimize zorluk cikaririz, biseyi basarsak mutlaka birileriyle paylasmamiz gerekir, bizim basarmis olmamiz bize yetmez illa takdir, ovgu falan bekleriz ancak o zaman mutlu oluruz... bunun sebebi guce tapmamiz... herkes bilecek guclu oldugumuzu basardigimizi falan... ben genelde boyle yapmamaya calisiyorum su siralar, ama fakat ve lakin bu bence erkegin genel yapisidir yani...

ama onemli olan nedir? bunlari farkettikden sonra bunlarin onune gecebilmektir... (ben bir erkek olarak diyorum) yani yapacagimiz islerde birazda kadin gozuyle bakmamiz gerekmektedir gibi geliyor, ve ve ve iste bu yuzdendirki her basarili erkegin arkasinda bir kadin vardir lafi vardir... cunku basarili olan adam yaptigi yapacagi islere kendi kadin gozuyle bakamasa bile arkasindaki kadin ona yardimci olur, erkekde kadina guvendikten sonra yuuuuruuu yaa kulum olayina girilir...

yanliz soyle bir sey soylemek istiyorum, bence "her basarili erkegin arkasinda bir kadin vardir" lafi, "her basarili erkegin yaninda bir kadin vardir" olarak degismelidir... kadinin yeri arka degil yanibasimizdir! (bence)

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcqlock
    pcqlock's avatar
    Erkek

arkadaşlar dediğiniz gibi herşey ama bide uçkurumuza azdüşkün olsak

bir erkek dünyayı yönetir ama bir kadınla tanışana kadar... düzen böyle naparsın bu analar ne yiğitler doğurduda bu kadınlar ne yiğitler öldürdü..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcqlock
    pcqlock's avatar
    Erkek

bide anlamadığım kadın olmanın avantajları diyosun iz erkekler olmadan avantaj falan kalmıyo avantajınızın olması için yanınızda bi erkek taşımanız lazım anlaşılan

Toplam Hit: 2373 Toplam Mesaj: 19