Kadın Sitesi İçeriği
-
online evlilik sistemi olabilir
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------
online evlilik sistemi olabilir
-----------------------------yok hacım o bizi bozar
-
kadinsal.org
-
lanetlicocuk bunu yazdı:
benim kadın sitesi açma gibi bi düşüncem var içerik konusunda sıkıntılarım sizce içerikte neler olmalı? ilk etapda yemek ve el işi konusunda bana destek olabilecek kişiler mevcut başka ne olmalı içerik ve sitenin adı konusundada fikir verebilecek müridler varmı
-----------------------------Hocam sorman yanlış zaten :) Kadınlar bir araya gelince ne yaparlar ? DEDİKODU :) Ozaman dedikodu üzerine açıcaksın. Yok bilmem hangi manken kimle şeyetmiş.
Yok hangi futbolcu ne giyiyor , nerde takılıyor vs. vs. :D
-
vallaha bi kadın sitesi açılacaksa o siteyi yönetenin erkek olması nekadar doğru olur bilmem ben şahsen bayan yönetmesi taraftaryım
ha tutulurmu? tutulmaz daha orjinal fikirler bulun
-
kusura bakmayın ama bu kafayla bu işi beceremezsiniz. kadın sadece örgüsü, yemeği vs siyle mi uğraşıyor. televizyonun karşısında örgüsünü ören kadının internette ne işi var? kadınlar artık iş hayatında da yok mu?
-
yine de bir tavsiye vereyim. kesinlikle tutacaktır. kadınlara erkekleri istedikleri gibi eleştirecekleri bir köşe kesinlikle ama kesinlikle olsun. bak nasıl tavan yaparsın:)))
-
sibyl bunu yazdı:
yine de bir tavsiye vereyim. kesinlikle tutacaktır. kadınlara erkekleri istedikleri gibi eleştirecekleri bir köşe kesinlikle ama kesinlikle olsun. bak nasıl tavan yaparsın:)))
-----------------------------sadece erkeklerimi ?
kadinlar icin,elestirecek ve dedikodu yapacak her site haddinden cok uygun olacaktir =)