folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kadına Şiddet

Kadına Şiddet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Bu aldatma olaylarini gorunce dunyaya sadece "seks" icin geldigimizi dusunuyorum. :P

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HitcH
    HitcH's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o an aşırı sinirli olacağım için sinirlerim yatışana kadar uzaklara giderim. Sonra gelir gerekli hukuki işlermleri yapar yolu veririm.

ama bide şöle bi durum var o aşırı sinirli olduğum an ben gitmeden karşıma cıkar , denk gelirse o an ölüm fermanına imza atmış olur.

imzası olmayan gariban adam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Ben de onu aldatırım

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

Allah c.c kimseye göstermesin.

insan şerefi,namusu ile yaşar.Onun şerefi,namusu yoksa sen öz şerefin,namusunu göstericen.Tabii insan öldürerek değil ayrılacaksın,zaten aldatan birine o saatden sonra sevginin yerini nefret alır.Hiç bir zaman affetmem.Çoçuk için bile yeniden evlenilmez.Mahkeme kararı ile alıcan çoçuklarını hayata devam edicen.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek

bi daha suratına bakmam boşarım baktım çok içime oturdu rahat duramıyorum giderim bi tinerciye bi kutu tiner alıp git şu kadını bıçakla derim 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Benim aklıma direk bu parça geldi.

http://www.youtube.com/watch?v=Q8hGqLFN880

Allah kimsenin başına vermesin. Haa ben böyle bişey için can alırmıyım! Asla.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
Toplam Hit: 3203 Toplam Mesaj: 27