Kadının Kafasından Çıkana Bakın!!!
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------Game_Over bunu yazdı:
-----------------------------Küçük beyaz kurt o beyler benimde köpeğin bacağından çıkarmıştık pisliğe geliyo o kurtlar sonra derinin altına giriyolar
-----------------------------karının kafası boka mı batmış la :D
-----------------------------1 sene kafayı yıkmasan yıne boyle olmaz hocalar bu karı dogalıdan berı dus almamıs demekı :S amk yaa mıdem kalktıı
-
bu bi sinek türüdü insanı sokar ve yumurtasını bırakır kurtçuk orda yetişmeye başlar
-
Spy-met bunu yazdı:
-----------------------------bu bi sinek türüdü insanı sokar ve yumurtasını bırakır kurtçuk orda yetişmeye başlar
-----------------------------iyi başka yerine sokmamış bu sinek |:
-
ben bunun gözden çıkarılan halini görmüştüm. sinek yumurtaları bırakıyo sonra onlar kurtçuk oluyor ve gözünde büyüyor ve bundan daha iğrençti.
-
birde bunun bir adamin yanakindan küçücük kurtcuklari çikani vardi, hiç durmadan türeyodular
-
sebebi;
çiğ et yemekten.sushi vs..gibi sıkça çiğ et yiyen insanların beyinlerinde kurt çıkar.tabii bu abla olayı abartmış vampir gibi sabah yüzünü yıkamadan çğköfte felan yemiş heralde:)
-
hee biliyom lan o kurtcukları sineği öldürmüştüm götü kocaman şişkindi , sonra bi baktım ıcınde mınık bınlerce sarı bok gıbı kurtlar cıktı .
-
ne koydun lan kafana ?
şapkha taktım :|
-
o kadarda iğrenç deil.Ama asıl soru şu o oraya nasıl girdi.
-
Midemin bulanacağını bildiğim için izlemedim , benzer olayı Youtube'da görmüştüm .
"Worm on your face" yazarsanız çıkar sanırım , doktor bir elemanın suratına bir kür sürüyordu , eliyle vibrasyon yapıyordu , daha sonra onlarca kıldan çok az daha kalın solucanlar çıkıyordu , gerçekten tiksinçti ...