Kadınlar Aldatırmı? Aldatırsa Nsl Anlaşılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

kabul ediorum çok tehlikeliyiz ,)) ama bunu anlamanın en kolay yolu biz duygusal olduğumuz için wicdan yaparız sana buluşmadığınız bazı günlerde çok ilgi gösteriosa yani normalden fazla o zaman biraz kork ama tabi hemen suçlama bak bakalım hareketleri değişiomu we en ii yanında anlarsın her zaman yaptığın hareketlere yabancı gibi bakıosa emin ol aldattığı kişiyi sende arıodur yani karıştırmaya başlamıştır we aldatan bi kadını ne kadar sewiosan sew sakın göz yumma işte o zaman sen onun gözünde sadece çantada kekliksindir

birde duygusalız diyorsunya gülmekten katılıyorum burda :)

hocam burda yazılan çizilene göre sakın kafanda bişiler kurup paranoyalara başlama. ilk önce rahat ol asırı sorgulama. sonra en önemlisi sakın fazla deger verme.

amacın aşkı sevgiyi bişileri paylaşmak ve yasamaksa onları doya doya yaşamaya çalış.

eger böle düşünmeye baslarsan aldatıyormu aldatmıyormu diye kızıda kendinide sorunlu hale getirirsin.

arkadaslarıyla harbiden iyi geçin :) birde hocam sanal alem, telefon felan fazla girmeyin. elinizden geldiğince yüzyüze bulusmaya takılmaya bakın.

ama yine sölüyorum. hayatın en tatlı şeylerinden biri kaçamak yapmaktır. o yüzden, kimin eline geçerse bu imkan, o zaman vicdan yalan :)

yani o hale gelirse kız. ister aldatır,ister seninle 4 5 sene cıkıp sana alısamadım bile der...

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

evlilik olayı hariç çok fazla sahiplenmiycen be hocam en dogrusu bu..aldatırsada fazla kaybedecek bişeyin olmaz..herşeye hazırlıklı olmak lazım..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Duygusalız diyen kadınlara inanmayacan en başta. Bir aslan kadar duygusaldırlar çünkü.

Güvenmeyeceksin, her dediğine inanmayacaksın, değerde vermeyeceksin

aldatmaz.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Ben sana cok guveniyorum ayaklarina yat biraz. Daha dikkatsiz olur ve acik verir diye dusunuyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

öncelikle insanın arkadaşının kendisinin yansıması olduguna inanırım, kız arkadaşının takıldıgı kızlara yada arkadaşlarına dikkat et hatta yapabiliyorsan onlarla tek kalıp muhabbet ederek aslında onların kim olgunu anlamaya çalış cünkü kadın milletinin nereye yönlenecegini belirleyen arkadaş cevresidir

arada bir, sevgilim ve onun en yakın arkadaşını sosyal yakınlaşma adına (senelerin eskitemedigi dostlukları ver bazan gerçekten imreniyorum ) sinema tiyatro yada konsere götürüyorum hemen akabinde sessiz bir mekanda ki secimini kesinlikle ben yaparım, genellikle muhabbet etmelerine engel olmayacak sessiz dikkatlerini dagıtmıyacak az hareketli yerde bir sebep bulur her zaman degil...! sadece gerekli gördügüm zamanlarda yanlarından yarım saat kırkbeş dakikalıgına bi şekilde ayrılırım...

kilitli bi ajanda defterim var, içine ses kaydı yapabilen mini mp3 çalarım yaklasık 1.5 , 2 saate yakın ses alma kapasitesi var...  ne diyeyim

daha önceki 3-4 kız arkadaşımdan sessizce ayrılmamın sebebide olsa bu alışkanlıgım sayesinde bir kaç sorununu önceden ögrenip çaktırmadan müdehale etme şansım bile oldu, kafam inanılmaz inanılmaz rahat bazı zamanlar bu teşkilatı yapmaya gerek bile duymuyorum

bana yapacagı süprizleri önceden bilmek en kötüsüde bu heralde, kahrolası paranoya ((:

:) mutluyum, huzurluyum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

buruksu bunu yazdı:

öncelikle insanın arkadaşının kendisinin yansıması olduguna inanırım, kız arkadaşının takıldıgı kızlara yada arkadaşlarına dikkat et hatta yapabiliyorsan onlarla tek kalıp muhabbet ederek aslında onların kim olgunu anlamaya çalış cünkü kadın milletinin nereye yönlenecegini belirleyen arkadaş cevresidir

arada bir, sevgilim ve onun en yakın arkadaşını sosyal yakınlaşma adına (senelerin eskitemedigi dostlukları ver bazan gerçekten imreniyorum ) sinema tiyatro yada konsere götürüyorum hemen akabinde sessiz bir mekanda ki secimini kesinlikle ben yaparım, genellikle muhabbet etmelerine engel olmayacak sessiz dikkatlerini dagıtmıyacak az hareketli yerde bir sebep bulur her zaman degil...! sadece gerekli gördügüm zamanlarda yanlarından yarım saat kırkbeş dakikalıgına bi şekilde ayrılırım...

kilitli bi ajanda defterim var, içine ses kaydı yapabilen mini mp3 çalarım yaklasık 1.5 , 2 saate yakın ses alma kapasitesi var...  ne diyeyim

daha önceki 3-4 kız arkadaşımdan sessizce ayrılmamın sebebide olsa bu alışkanlıgım sayesinde bir kaç sorununu önceden ögrenip çaktırmadan müdehale etme şansım bile oldu, kafam inanılmaz inanılmaz rahat bazı zamanlar bu teşkilatı yapmaya gerek bile duymuyorum

bana yapacagı süprizleri önceden bilmek en kötüsüde bu heralde, kahrolası paranoya ((:

Oda kötü ya bazen insanın takip edesi bile gelmiyo :S bırak ses kayıdı falan :) kızlar çakaldır ya anlarsa

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Kız arkadaşının seni aldatabileceğini düşünüyosan eğer birgün elbet aldatılırsın..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

gözlerinden falan anlayamazsın hacı

saf mahalle kızıysa anlarsın ki o zaten aldatmaz

ben gözlerimin içine baka baka hatta o gözlerden ağlayarak yalan söyleyeni gördüm

hem de bir kereden fazla gördüm

:( Kötü durum...

Kadının utanması biterse herşeyi yapar...

isyanda sergerde....
Toplam Hit: 4329 Toplam Mesaj: 29