Kadınlar Da Cinsellik Düşkünüymüş
-
bu dünyada kadın milleti saten tek bir amaç için yaratılmıştır. onlar dan sadece %10 u işe yarar gerisi çöplüktür bu tabiki benim görüşüm %10 luk kısmını bulana hll olsun heleki bu devirde.
Harbi doğru demişsinn :) doğru söze ne denir ki :P
en az erkekler kadar isterler ama daha iradeliler :D:D
İrade değil bekaret desek şuna :) o gidince gör bak nasıl saldırıolar aç kurtlar gibi heryere.. Erkeklerin adı çıkmış abaza diye :) Gerçi bizim soyunda hakkını vermek lazım gazetede görüdğü hatun bacağına bile attıran çok :)))
-
erkeklerden daha isteklidirler.ama toplumda kötü kadın damgası yememek için baskı altında tutarlar.kendilerini kilitlerler.ama o kilidi açtın mı bi daha tutamazsın onları:)
-
Bir söz vardır. Allah kızlara güvenseydi zar koymazdı diye.Bu da onu açıklıyor :)
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Bir söz vardır. Allah kızlara güvenseydi zar koymazdı diye.Bu da onu açıklıyor :)
-----------------------------Oha a.q =)
Ama su varki bir çok kızın en büyük klasik yalanı vardır, esnek zar muhabbeti. Tanıdğım bir çok kızda bunu söylüyor. Aslında ben bi bok yedim ama Allah dan esnek zar var bende ...
Ve hala bunlara inanan salak aşıklar var.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Kadından Evliya olmaz
-
:D konumu bi hortlatim dedim
-
emirreis karakolda otruyorduk bir polis abi bana bir oly anlatı kadın evli 2 tanemi çocuğu olmuş doktora gitmiş kızlık raporu almış kadın kız mış kadın demeyelim kız kızmış.
-
x-files bunu yazdı:
emirreis karakolda otruyorduk bir polis abi bana bir oly anlatı kadın evli 2 tanemi çocuğu olmuş doktora gitmiş kızlık raporu almış kadın kız mış kadın demeyelim kız kızmış.
-----------------------------oha amk. 2 çocuk neresinden çıkmış.
-
Bunun üstüne söylenecek şey. Ben onların a.K.
-
ne zar varmış amk esnek değil plastik balon şerefsizim :D kadınlar yıllanmış şarap gibidir ama mantarı tıkamassan bozulur :D bu sözü nerden duyduğumu hatırlamıorum ama tbt den olduğu kesin