Kadınlar Ne İstiyor
-
şu soruyu sormayın artık a.k. biz ne istiyoruz onu bilelim de önce.Ben kimim deyince adam gibi bir kompozisyon yazıyor muyuz buna bakalım.Kadınlar arıza çıkarıyorsa yaz kodunu sorun bitsin.Tagext abümüz ne demiş "On error resume next" yani diyor ki varsa bi arıza sallaaa... :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------tek cümle:
Kadınlar her konuda anlayışlı bir erkek isterler...
-----------------------------lanet olsunki o benim
-
Bizler Bile Bu Konuda Bir Kararda Birleşmediysek Artık S2dim Sene Kimse Bir Kanıya Varamaz :D
-
ne bilelim a.q :D:D yıllardır anlamış değilim yanı gelseler 1 kere bıle ıstıyorum deseler bıle belki tamam derım hıc olmazsa ne ıstedıklerını anladık dıcez :D:D ama yookk..
-
Sizlerin Saaflarını kullanarak bu soruyu sana sordurmaya çalışıyorlar bak sende soruyorsun:)...kadına iyilik yok; sadece hak vereceksin o kadar..
-
ne istediklerini kendileri de bilmiyorlar bosuna paralamayin kendinizi bulucam diye.)
aslinda sadece kadinlar degil erkekler de dahil cogu insan ne istedigini bilmez. kadinlarda bu saskinlarin orani daha fazla o kadar.
-
etrafında dönmesin deli gibi isterler ama dönmessen laf ederler onu sallamamanı takmamanı isterler ama takmassan kafayı sana takarlar cinsler zaten üşütükler ne istediklerini kendileride bilmezler baya baya 1001 bilinmeyenli denklem gibiler
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Kadınların standartları yaşlarına göre değişir.
14-20 yaş arası sadece tipe,karizmaya bakar.
20-26 yaş arası iç görünüşe önem vermeye başlarlar.
26-35 Erkek olsun birazda parası olsun yeter der.Yoksa evde kalacak :D
-----------------------------35 + nefes alsın yeter :)))))))))
-
Bi hatun olarak kendi adıma ne istedigimi ben söyliyim
karakter sahibi ve olgun olsun deger vermeyi bilsin yeter nasılsa karnım doyar para ve güzellik geçici isterse çirkin olsun umrumda degil önemli olan insanın yüregi yalansız bir tatlı tebessüm dünyalara bedel
-
onlarda ne istediklerini bilmiolar aq